bambi

Underbara barn mässan - söndag


Idag var vi på Underbara barn mässan igen, men denna gång så fick Zack följa med (i fredags var bara jag och Leah där). Vi har varit på mässan tre år på raken nu och nu var äntligen Zack tillräckligt gammal för att verkligen uppskatta det! Han hoppade i bollhav, körde runt på bilar, klättrade in i en brandbil, mm.


Det som är värst med att gå på dessa mässor är att det finns så mycket fint att köpa. Jag behärskade mig och handlade bara lite från Me & I... sen så gick jag runt och kom på tusen bra ursäkter till varför jag handlade lite ändå. Haha... det var allt från att vi kommer att få tillbaka pengarna sen när vi säljer kläderna på Tradera till att jag har varit så duktig med att spara pengar på vår matkonto att jag borde få shoppa lite.... allt för att försöka döva samvetet! Och nog allt känner man sig lite dum när man har kämpat och känner sig duktig som sparar några kronor på lingonsylt och sen några dagar senare slänger ut en massa hundralappar på kläder som barnen egentligen inte behöver...

Men vi hade det trevligt i allafall, tillsammans med några goda vänner och barnen lekte tills dom stupade och somnade i vagnarna  :)
#1 - jennifer

Hej! Undrar om du skulle vilja rösta på min klänning i en tävling. Designandet betyder mycket för mig och jag skulle bli hur glad som helst om du vill sätta ett betyg på mitt bidrag här: http://www.yourmoda.se/klanning2010/?id=15373

Om du sedan kommenterar på min blogg att du röstat, länkar jag din blogg när tävlingen är avslutad.

Tusen tack på förhand och ha en fortsatt trevlig kväll <3

#2 - Stina

Mysigt!



Jag hade tänkt gå men hade mamsen här så jag ville hellre mysa med henne.



Hur mår du?



Kram

#3 - emma

ja! det var verkligen trevligt! hoppas vi ses snart igen!!



kramar/emma

#4 - Rita

Jag handlade också... massor! :) Det var ju så superkul på mässan och det fanns ju så massor att handla! Vad kan man då annat göra...? Jag tröstade mig med att det mesta av pengarna jag spenderade hade jag fått ihop när jag sålde barnens kläder på loppis för nån helg sen. Dövar samvetet lite... :)

#5 - k

Otroligt söta bilder :)

#6 - Emma-Lou

Hehe, jag handlade jättemycket HALLOWEENartiklar, eller många och många, njaee....men DYRT! ;-)



Har helgen varit bra i övrigt?

#7 - Cicki

Sv: Man behöver ju inte vara enbart en prinsessa för att bli kallad det. Man kan vara prinsessa och tusen andra saker samtidigt.

#8 - Mrs_A

Roligt, får ta med min dotter nästa år då hon blir lite äldre eller året därpå.



Jag har faktist en konstig fråga som jag alltid tänker på när jag är inne på din blogg.

Vad betyder citatet du har på din blogg, "Mot gummi, glas &metall betyder ett mirakel inget alls"? Antingen är det jag som är lite seg i huvudet haha eller så vet jag faktist inte.



Mvh

Mrs_A

#9 - Ejkej

Vad mysigt. Lite av lyxen att bo i storstan...här på landet får man vara glad om det är marknad nån gång ibland! ;)

#10 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag handlade bara lite Laban&Labolina hygienprodukter. Höll hårt i plånboken s



Såg dig faktiskt svischa förbi bland alla andra människor....