bambi

Underbara barn mässan!


Jag, Anna och Natashja drog till Underbara barn mässan en sväng idag. Det var proppfullt med folk (som vanligt) och bara folk som vill sälja saker. Men det var trevligt att gå runt och kika lite. Jag orkade inte gå så länge idag, ska dit igen på söndag med några andra vänner så därför blev det en kortare visit idag.


Jag träffade på jättetrevliga Katarina från Sagolikt Bokförlag, som jag har haft en hel del samarbeten med. Hon kände igen mig direkt! Det var skoj  :) Hon var otroligt trevlig och glad, det var jätteroligt att få träffa henne på riktigt. Dom har ju startat ett helt eget bokförlag med bara barnböcker som har genustänk, superbra!



Jag med Leah i vår nya Ergobaby som kommer från EcoLoco!

#1 - Bam

Sv: Klart så är det svårt att läxa upp främlingar hur som helst, men jag skulle utan tvekan frågat vad fan personen menade. :>

#2 - Tess

Önskar jag bodde närmare, men brukar vara barnmässa i Karlstad ibland :-)

#3 - Johanna

Hej Bambi!



Jag såg dig på tåget in till barnmässan. Så sjukt, jag följer ju din blogg och nu såg jag dig i verkligheten! Men vågade inte gå fram och hälsa :-)



Får säga det här istället för i verkligheten: Tack för en toppenblogg som gett mig mycket inspiration vad gäller både barn, kläder och recept!

#4 - Beyond Eternity

Åh sagolikt bokförlag!!:-) jag har flera böcker från dem och dem jag har är visserligen lite för svåra för Neo än men jag är så jävla glad att jag hittade dessa underbara böcker . ALLA borde köpa dem!:-)

#5 - Rita

Jag och äldsta dottern ska på mässan imorgon. Ser så fram emot det!

#6 - LADY DAHMER - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

men du jag glömde ju fråga! hur känns ergon? Är du nöjd?

#7 - Tova

Kul, vi var också där idag.

Som du säger: ganska utröttande men en kul grej att göra med vänner ändå ;)

Kramar

#8 - stina stinsen :)

I love ergo!!