bambi

Vecka 41 - #469 Long lovely knit


Denna veckas Odd Molly är en ny version av den gamla klassikern Lovely knit, nämligen Long lovely knit. Den finns i färgerna dark grey, military, blue, dark red, viktoria, blue grey och brown. Tyvärr finns det bara en produktbild och det är på den i dark grey. Materialet är 80% ull och 20% nylon.



Long lovely knitten har en stor broderad blomma på ryggen, broderi som går runtom straxt under bysten och coola fransar i huvan.

Istället för knytband som den traditionella Lovely knitten har så har Long lovely knit en lång dubbeldragkedja (den går att öppna både uppifrån och nerifrån) med en tofs i varje dragkedja.

 

Dom andra färgerna har inte samma färg på rosen som på produktbilden, t.ex. så har den blåa koftan en svart/blå ros och den röda en svart/brun ros på ryggen.

Jag brukar föredra bomullsvarianten av Lovely knitten så jag var lite skeptisk till denna, men just nu är den helt klart min favorit kofta! Jag använder den hela tiden som höstjacka när jag går ut. Den är varm och mysig och inte alls särskilt stickig.

Den är normal i storleken, jag har min vanliga storlek 2 på min. En Long lovely knit kostar 2300 kr.


#1 - Anna

Helt klart min favorit också! En underbar kofta och den är värd sitt pris!!

#2 - Angelica

Åh, vad jag önskar att jag hade haft råd med den!! Blir nästan förälskad! Jätte snygg kofta!

#3 - Sofia

Vill gärna ha en sån kofta, men jag har läst en del om den och att folk inte är nöjda med kvaliten på den.



Kram Sofia

#4 - Randi

Hei, Bambi. Jeg mottok en pakke fra Nelly.com i dag med denne nydelige jekken. Den er kjempefin, varm og god på kjølige høstdager. Kjøper du Odd Molly hos Nelly.com? Utvalget deres varierer veldig, synes jeg.

#5 - Randi

Hei, Bambi

Jeg fikk denne jakken i en pakke fra Nelly.com i dag. Den er nydelig, varm og god på kjølige høstdager:) Kjøper du Odd Molly hos Nelly? Jeg synes utvalget deres kan variere vedlig. Hva er eventuelt dine erfaringer?

#6 - axelina

Jättefin kofta men dyr! Nu kan jag inte riktigt gå och smygköpa den heller för jag var dum nog att berätta för sambon vad den kostar på riktigt;)

#7 - nina

Fin! :D

väldigt fin blogg i övrigt! :D

keep going! :D

#8 - lovisa

Hoppas du haft en fin dag och får en ännu bättre kväll!:)

#9 - Jenny^^

Ser super mysig ut :)