bambi

Veckans middagar

Varje måndag så kollar jag igenom mataffärernas erbjudanden och extrapriser och planerar veckans mat efter det. Sen springer jag runt till dom olika affärerna och handlar det som är billigt hos just dom denna vecka. Detta har faktiskt gjort att vi har sparat en massa pengar!

Denna vecka kostar veckans 7 middagar 416 kronor. Förut så har vi en middagstjänst där vi fick matkassar hemleverade till dörren tillsammans med recept och då kostade den 795 kronor. Så nästan 400 sparat för 2 middagar mer... inte så illa!

Denna vecka hade ICA extra pris på rotfrukter så därför blir det lite extra mycket sånt denna vecka, men flera goda grytor!


Matsedel v. 40

 

Måndag: Heta köttfärsjärpar med wokade rotfruktsstrimlor

 

Tisdag: Mexikansk höstgryta

 

Onsdag: Rotfruktspannkaka

 

Torsdag: Sjömansbiff

 

Fredag: Kyckling med curryris

 

Lördag: Thai wok

 

Söndag: Ost- och skink paj

#1 - nadia

Jag önskar att jag också orkat vara så duktig. Men utan bil blir det svårt. Tack och lov har vi willys inom gångavstånd, så vi kommer undan ganska billigt endå.

#2 - Christine

Åh, kan du dela med dig av måndagens och tisdagens middagsrecept fram över? Det lät riktigt gott!

#3 - Anonym

Hittade hit till din blogg genom att jag söka på morotskaka, den är just nu i ugnen fin blogg du har här kommer jag garanterat att kika in igen!

#4 - Lina

Åh smart. önskar att jag orkade göra det samma, tycker att det alltid är dyrt o handla mat o svårt o komma på vad man ska äta....



Fin blogg du har

#5 - Soffy

Va duktiga ni är med middagarna, och att du orkar med 2 små barn! Jag är imponerad, och blir inspirerad!