bambi

Your own personal jesus
Ibland känns det verkligen som om det är någon där uppe som lyssnar på alla ens önskningar och hela dagen bara flyter på. Jag hade en sån dag i fredags, bussen kom nån minut efter jag kom fram till busshållsplatsen, folk höll upp dörrar åt mig när jag kom med barnvagnen och barnen var glada och snälla. Och andra dagar är det helt tvärtom, man missar precis bussen och allt går bara skit...

Men oftast handlar det om att folk ser att jag är glad, jag utstrålar det och då blir dom lite glada också (humör smittar värre än en förkylning) och vill hjälpa till och t.ex. hålla upp dörren. Barnen är förstås inte sena med att snappa upp vilket humör mamma är på heller. Men inte tänker vi på att vi själva kan påverka omständigheterna ganska mycket utan vi tycker att vi har haft en dålig dag och haft en massa otur och allt är bara skit!

Jag försöker ibland stanna upp och tänka på något positivt om jag känner att allt är skit. En sak som fungerar för mig är att tänka på att jag ska hämta upp en glad Zack på dagis och tänka på hur söt han är när han ler mot mig och dansar glatt när jag kommer. Eller tänka på den stundande Thailandsresan och se framför mig hur jag ligger på stranden med hela familjen... på så vis kan man vara sin egen personal jesus och ändra på den dåliga nedåtgående spiralen och få en underbar dag istället!
#1 - Stina din föredetta arbetskompis hihihi

Gillart!!! Håller helt klart med!!! Bra skrivet !!!

#2 - Apan satt i granen

Så sant vännen!



BTW är jag ett stort Depeche Mode fan och deras Personal Jesus är en låt alla borde ta till sig. Hoppas du haft en bra helg. Stor kram.

#3 - Anonym

När jag hamnar i långa köer som går så låångsamt

så man vill dö, brukar jag vissla. Gärna högt

så alla hör. Det får mig på gott humör o de flesta runt mig brukar uppskatta det. En gång var det en kvinna som började dansa till mon musik =)

#4 - Sandra

Du har helt rätt. Häromdagen hade jag en sådan där skitdag. Men det räckte med att jag försökte tänka positivt så ändrade sig allt! Och mkt riktigt, ett leende smittar!