bambi

10:08 - Gemensam dusch


10:08 - Det syns kanske hur sjuk han är...


Jag tänkte att jag skulle passa på och ta en dusch medans den ena sov i allafall (svårt att pricka in så att båda sover samtidigt). Så jag frågade Zack om han ville leka lite själv medans jag duschade, men det ville han inte! Nej, han skulle duscha med mig... men så fort vi började duscha så ångrade han sig och ville inte alls duscha... så det var bara att stress-tvätta sig.

Efter duschen så verkade Zack så trött så vi läste lite grann i hans säng och till slut så slocknade han. Han sover ofta i denna snygga pose:


10.35 - En plutt som har slocknat i sängen


Det är bara det att nu när båda sover så känner jag stress över att jag vill hinna med en massa saker innan någon av dom vaknar. Jag vill hinna blogga, plocka tvätt, sminka mig lite, borsta håret och slappna av med en kopp te framför tv (vilket är knäppt eftersom jag känner stress inför att försöka hinna slappna av).

Åååh.... där lät Leah...
#1 - SOFÄ

Åh kära nån. Heltidsjobb, bokstavligt talat.

#2 - Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥

Haha, känner igen det där med att man "måste" hinna med att blogga... ;)

#3 - theokleia

Vilken fin säng han har :) Får man fråga vart ni har köpt den och vid vilken ålder Zack började använda den? Hoppas att han snart blir frisk.

#4 - LADY DAHMER

jag duschar/badar alltid med Ninjan. Ibland går hon med på att leka i badrummet. Ge na en kopp och sätt på kranen liksom. Prutten får sitta i babysittern och glo. sätter på tumlarn så blir han nöjd.

#5 - Catti

Härlig sovställning, måste vara poppis för min 2-årikng sover ofta likadant.