bambi

Vecka 39 - #11A Velour pant


Denna veckas Odd Molly är deras mysbyxor som heter #11A Velour pant. Dom är i 80% cotton 20% polyester
Mina mysbyxor kommer från vårkollektion och då fanns dessa byxor i färgerna pink, blue, chalk, och military. I höstkollektionen så finns byxorna i lite andra färgern, nämligen cabaret och dark indigo.


Odd Mollys mysbyxor är förstås inte som vilka vanliga mysbyxor som helst! Dom har sina små exklusiva detaljer som gör att dom känns extra speciella! Ett fint knytband i midjan, en söt sidenrosett i ljumsken och ett litet ordspråk på rumpan. Resårband upptill och nertill.

Mina förra mysbyxor var ett par Juicy Couture och jag tycker faktiskt att dessa är skönare och har mycket bättre kvalité. Jag gillar också att dom har rakare ben och tjockare muddar nertill som ger dom lite mer tyngd och snyggare fall.

Jag skulle säga att velour pant är normal i storleken. Jag har min vanliga storlek 2 på mina. Ett par velour pants kostar 899 kr.

#1 - Anna Svensson Crona

Är de höga i midjan eller låga? alltså ska de vara i midjan eller på höften?

#2 - c - mama till oliver

Såå snygga! VILL HA! Kikade faktiskt på dom igår. Vart rekommenderar du att man köper dom?

#3 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Nu är jag ju inte någon Odd Molly fantast överhuvudtaget, men jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan vilja betala 900 kr för ett par i mina ögon högst ordinära plyschbyxor ;-) Som sagt är jag ju inte särskilt förtjust i deras kläder alls, men även om jag var besatt av nåt märke så skulle nog gränsen ändå gå där...;-)

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

Anna Jag brukar ha mina i midjan, tycker att dom sitter bäst så. Men modellen på bilden har ju dom på höften, så det kanske funkar det också...

#5 - Bebislängtan

Hm. Jag kan köpa att en bra kofta kostar över två papp (tack för svar på det) men jag har svårt att köpa att ett par mjukisar kostar 900. Men, det är ju en fri värld så jag behöver inte köpa om jag inte vill. Jag tror jag syr på en rosett på mina från HM för 100 spänn istället - en schysst kompromiss?

#6 - Cilla

Har också svårt att se att de här skulle vara värda 900 kronor, jag tycker personligen att mina velourmysbyxor från Hm är snyggare....



Suktar dock efter en fonda dress, men det kommer nog inte hända, för jag har svårt att se mig själv betala 1700 för en klänning, finns så mycket annat man kan lägga sådana pengar på, att resa tex.