bambi

Bilen på Blocket
La ut vår bil på blocket igår kväll... ganska sent. På morgon så har vi fått 6 stycken svar redan! Wow!

Men vilka svar man får sen då... Vi vill ha 15000 kr. för den (vet inte om det kanske är lite högt pris, men det verkar ju inte så med tanke på alla svar under en söndagsnatt) och en ville pruta ner det till 8500!! Inte klokt!

Och såna här svar känns seriösa:

hej, jag heter shan, jag intresserad av din bil så skulle bli skit bra
om du skulle ringa upp mig imorgon, så att jag kan komma och köpa bilen
.

Åhhh, va jag saknar Tradera där man inte behöver hålla på ringa upp folk och hålla på deala med folk som ska pruta. Blää för Blocket.

Och inte har jag vågat ringa upp den där shan heller...
#1 - Evelina

Ja usch vad sånt är trist...vi har också vår bil ute på Blocket! Folk är ju helt skamlösa när de prutar :) Men verkar rätt dött på bilfronten nu...vi hade den ute i våras, då fick vi säkert 30 svar och priset vi ville, men ångrade oss. Nu hör knappt nån av sig...

#2 - SOFÄ

Hum. Jag vet inte om den där "Shan" känns så värst seriös. Men jag greppar din sarkasm. Blocket är fullt med knasbollar :)

#3 - Jessica - by mom bloggen

Får alltid knäppa mail vad jag än lagt upp på blocket, folk som inte dyker upp när de ska köpa osv. Konstigt att det finns människor som orkar lägga energi på sådant.

#4 - Linda Andersson

Man får fler seriösa svar om man skriver mer om bilen, om det som är bytt och vad som är lagat, hur många mil den gått och så vidare...

Om den där Shan är intresserad av bilen så kan han väl ringa själv?

#5 - Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥

Shan kanske visst är seriös men helt enkelt inte pratar/skriver svenska så bra?!

#6 - Titti

Vi sålde vår bil på Blocket i våras... och det var en av de mest panikartade upplevelser jag varit med om. Vi blev totalt nedringda. Folk var helt galna. Kom hem till oss på andra tider än avtalat. Ansåg att de blivit lovade bilen. Skällde på oss för att de inte kunde ta den på sekunden. Gnällde över gamla besiktningsprotokoll... Ja, den är inte tip-top - den är snart 20 år gammal... Vad trodde du? Åh, jag blir stressad bara av att tänka på det. Såld blev den iallafall. Men man måste nog räkna med en rejäl prutningsmån när man säljer gamla bilar. De som köper har koll på ALLA annonser på Blocket.



Hoppas jag inte skrämde dig... Lycka till med allt!

#7 - Marie

Visst är det skönt med Tradera! Gillar inte heller att man måste bestämma tider etc med folk om man säljer på Blocket.



Vi sålde vår bil för någon vecka sedan och fick endast seriösa bud dock. Fast visst prutades den ner, men det hade vi räknat med när vi la oss på ett högt pris. Vågar inte tänka på hur det hade blivit om vi hade lagt det vi egentligen ville ha...



Lycka till!