bambi

Blocket-folk kan inte bete sig som folk!
Fy fan va trött jag blir på Blocket-folk. Folket har inget hyfs alls. Jag ger snart upp och det har inte ens gått en vecka!!

Folk ger skambud (under halva priset), folk vill ha svar på alla möjliga konstiga frågor och folk DYKER INTE UPP! Vi satt här hemma nu och väntade 40 minuter på en tjej som skulle komma. Hon har ringt mig tre gånger och verkade väldigt seriös... men nej då dyker hon inte alls upp. Jag ringer upp henne och då säger hennes kille att dom har köpt en annan bil. Men varför ringer man inte och säger det om man har avtalat TID?

Sen så RINGER folk när jag inte ens har lämnat ut numret i annonsen. Dom har letat rätt på mitt nummer... fattar knappt hur dom får tag på det.

Snart skrotar vi bilen istället....
#1 - Jennie

Det är inte klokt , men de kan uppenbarligen bete sig hur som helst ... Fast har dessvärre varit med om oseriösa säljare också! :O

#2 - Emma

Begagnade bilar har inget värde idag !!!

Min kille har sålt massa bilar senaste året samma problem som du till slut så har han nästan fått ge bort bilarna !!! Så han skrotar hellre bilarna...

#3 - Sandra

Har liknande erfarenhet. Jag har nästan gett upp hoppet om seriösa säljare och köpare nu för tiden...

#4 - Sofi

Har ni kollat om det är någon bilhandlare som vill ge ett hyfsat bud då? Då slipper ni mecket, kanske inte får lika mycket för bilen iofs.

#5 - Maria

Om "alla" kommer med så låga bud kanske priset är för högt satt? Sen förstår jag att folk vill ringa, då får man snabbt svar och slipper sitta och vänta på mailsvar. Men visst är det ändå fult att leta upp numret sådär!



#6 - Helena - snart mamma

Visst är det hemskt! skulle sälja ett CD-ställ för en hundring eller om det var typ 80 spänn i våras. Satt o väntade en hel kväll på en kille som varje gång jag ringde sa att han kört vilse, jag förklarade men tyckte han verkade skitskum så jag ville inte lämna ut portkoden. Så efter 9 fick jag sms att de inte hittar och åkte hem (portkoden går igång vid 9 och det hade jag skrivit i nåt sms). Om man inte hittar så RINGER man väl? gaaah, fick iaf stället sålt till en seriös köpare till slut, så hang in there :-)

#7 - Bebislängtan

Har ni övervägt att gå till en bilhandlare? Även om ni kanske får lite mindre för bilen då så blir det definitivt mindre jobb.

#8 - Mad

Ja dessa blocket människor. Så dåligt!

#9 - Ulrika

jag har sålt kattungar på blocket och en skrev typ "jag är intresserad av den spräckliga men jag ger inte 800kr för en kattjävel du får 10 kr tassen."