bambi

Bloggar från sandlådan


Värsta moderna morsan som tar med datorn till sandlådan. Trådlöst internet är inte så tokigt alltid. ;)

Jag var och kollade på vigselringar innan dagishämtning och nu vet jag ingenting längre. Det kanske inte alls är en solitär jag vill ha längre. Det finns så många fina ringar, så svårt att välja... hur sjutton kunde ni som har gift er bestämma er för EN ring?!?

Middagen är förberedd, cannelloni och jag börjar dregla bara jag tänker på det....
#1 - helena

Jag hade en ide om hurdan vigselring jag ville ha, var på en guldsmed på nedre plan i Gallerian (kan jag VARMT tipsa om, de är jättebra på att hjälpa en, kommer inte ihåg namnet nu) och fick kostnadsförslag osv.

Hade dock en ide om att jag eg ville ha kanalinfattad ring så precis när jag skulle göra min beställning så bestämde jag mig för den fattningen istället för den jag hade tänkt från början - har inte ångrat mig alls, men är lite lätt chockad att jag kunde göra ett så pass "viktigt" val på nån minut bara :-)

har en slät förlovningsring, min vigselring är likadan, men 1 mm bredare och 8 st kanalinfattade diamanter i. Tips är att kolla i tidningar efter inspiration och sedan gå till någon som kan hjälpa dig och komma med ideer.

#2 - Evelina

gott :) Här bli det kräääämig potatisgratäng med kött till!



Ska spara chili con carne-receptet också!

#3 - Heléna Kämpe

Jag säger bara en sak, Efva Attling!!!Jag är så nöjd med min förlovnings och vigselring. Har fortafarande inte sett något jag hellre velat ha...men så kör jag inte det klassiska heller med guld och stenar...<Lycka till!!!

#4 - Heléna Kämpe

http://www.efvaattling.com/1/1.0.1.0/52/1/?item=prod_prod-s1/7668&group=prod_prod_grp-s1/27



Här är bild på vigselringen, till har vi en förlovningsring som är slät...

#5 - Nina

jag har ringar från HAND och det har jag inte ångrat en sekund, stilrena och superfina!

#6 - Sara - Mamma till Max snart 2 år

ja det är inte lätt att välja. när vi skulle gifta oss hade jag en så klar bild av vad jag ville ha så jag tittade ej på nåt annat men nu undrar jag varför jag inte provade flera varianter, inte för att jag inte är nöjd med min utan mer för att det hade varit rolig. jag har en enkel ganska smal ring med fem små diamanter.



tänk på att inte ha en alltför utstående diamant för den river lätt barnen. har en kompis som får ta av sin vigselring när han ska amma sin dotter eller gosa för att hon river henne annars