bambi

Den nya underklänningen
Jag har suttit hela morgonen och kikat på Odd Mollys vår och sommarkollektion för 2011. Det är så mycket fint som kommer! Hihi, känns lite avlägset när man sitter här och regnar utanför och hösten är här. 

Denna gång så är det en ny underklänning som kikar fram under dom flesta av plaggen på produktionsbilderna. Den heter #626 dareme dress och kommer att kosta 1600 kr. Den är i 100% silk jaquard och denna är i färgen powder men den kommer även i färgerna vintage lilac och apricot.

#1 - Tant Alexandea

Hej! Min fråga passar inte alls i det här inlägget men jag kör ändå!



Du har ju kört både LCHF och pulverdieter, eller hur? Vilken "metod" tycker du är bäst om man bara vill gå ner typ fem kilo? Vilken diet tycker du är svårast att hålla?

Tack på förhand!

#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Tant Alexandra Det är ju så olika vad som funkar för olika personer, men för mig så funkade pulverdiet skitbra! Det går snabbt, sen så har man fått det undanstökat. Men LCHF funkade också bra, men det känns inte lika "enkelt" med pulver så går det snabbt och man slipper tänka på vad man ska äta till middag :)

#3 - Viola

Åh så söt den ! Jag har hållit utkik efter det här inlägget sen du skrev om den på familjeliv. Jättefin, men ganska hög prislapp tyvärr. ska bli kul att se den i verkligheten :)



kramf från V

#4 - Pernilla

Hej! Jag har blivit kär i ett plagg från våren 2011, #579 ka-ching wrap, och nu undrar jag om du möjligtvis vet vad den kommer att kosta?



#5 - Frida

Hej!

Jag undrar om det går att se vår 2011 för alla eller om det bara är vissa, återförsäljare eller så?

Jag har framförallt en fråga om lovely knit, om den kommer i bomull igen och isåfall i vilka färger? Du kanske har sett och kan ge mig en liten hint;)

Kram och tack för en himla mysig blogg!

#6 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Pernilla Den kommer att kosta 1500 kr.



Frida Nej, våren 2011 finns inte tillgänglig för alla att se, tyvärr!



Jag kommer att visa vårens Lovely Knits här i bloggen senare. Men kan berätta redan nu att den bland annat kommer i en jättefin ljusgrön nyans!

#7 - ellie

Fin men väldigt dyr xd

#8 - sara

Hej! Allt bra med dej :)

#9 - Maja

Söt den var.

#10 - Frida

Tack för tipset! Kommer den i någon blå nyans också?

Kram