bambi

Det blev en mini-kånken!


Igår när vi var på stan så kollade vi lite på ryggsäckar åt Zack. Han behöver ju en nu när han är så stor så att han får följa med på heldagsutflykter på dagis. På tisdag ska han iväg på teater (för första gången) med dagis!


Vi gick till Naturkompaniet och där fanns ett större utbud med olika mini-kånkens, även lite andra sorter av små ryggsäckar.

Zack fick välja helt själv vilken ryggsäck han ville ha och då blev det en grön mini-kånken! Han var väldigt glad för sina nya ryggsäck och ville hålla i den hela vägen hem:

#1 - Sara - Mamma till Max snart 2 år

vilken söt!! har för mig att de är ganska dyra, skulle inte ni spara pengar? ;) men de är ju så söta så jag förstår dig.... hi hi =)

#2 - Apan satt i granen

Jag älskar minikånken. Toddo fick sin i tvåårspresent. De är klassiska och rymliga.

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

Sara Ja, det var svårt att låta bli dom söta mini-kånken. Men jag har hört att dom håller mycket längre än många andra ryggsäckar så det känns helt okej att lägga 400 kronor på en ryggsäck som kommer att hålla i många år istället för 200 för en som kanske bara håller något år.

#4 - Halvan

Tips vid köp av ryggsäck till små barn! Se till att de sittar bra och inte åker ner på axlarna, vilket de flesta gör, även Kånken ibland tyvärr. De bästa är de med ett spänne som går att knäppa fram vid bröstet. Lycka till!

Kram

#5 - SOFÄ

Så kul att Zack själv hittade en ryggsäck han tyckte om! :-) Han ser riktigt nöjd ut när han sitter där på sätet.

Jag är jättenöjd med schampoot som luktar mintchoklad! Det känns så fräscht med mint och vet man att man luktar bra då känner man sig lite bättre. :-) Jag tycker att ni gör det jättebra som sprar pengar inför er resa, men det är nog mödan värt när ni väl sitter där med paraplydrinkar i högsta hugg, det tvivlar jag inte på. :-)

Tack för omtanken gällande Doris. Hon mår bra, hon är pigg och på alerten men senast igår hade hon blod bak i rumpan. Jag har bestämt mig för att avvakta och se om hon visar att hon inte mår bra (för just nu är hon pigg som en mört). Blir trött, hängig eller äter dåligt tex. Det är så dumt att djuren inte kan tala! Det hade varit så mycket enklare då. :-)

Ha det bra!

#6 - julia och hazal- Skoliosbloggen

kika gärna in på vår skoliosblogg! kram julia och hazal<3

#7 - Anna S

Hej!

Den rosa och svarta ryggan såg fin ut, tycker jag! Vilket Naturkompaniet var ni på?

Kram

Anna S

#8 - LottaE

Mina barn fick sina Kånken i ettårspresent. Min dotter är 7 år idag och har vuxit ur sin, men hennes smutsiga välanvända röda Mini kånken hänger ändå kvar i hallen som ett minne. När hon fick den så var det ofta folk kom fram och kommenterade den. Den var ovanlig 2004... Hon var ensam om att ha en sådan på dagis. Numer är den ju väldigt vanlig och poppis.



Vi kompletterade våra med ett bröstspänne så att de inte ramlar av axlarna.



/Lotta