bambi

Det verkar som om någon tycker att jag verkar trött...


...igår fick jag hem en två-månaders ranson av Berocca Boost. Sambon blev så nyfiken på dom så han tog en imorse. Tydligen så smakade det ganska gott!

Jag brukar inte ta vitaminer men ska testa det nu ett tag. Jag minns hur min handledare på lärarutbildningen lovordade vitaminer. Hon hade ätit vitaminer varje dag under hösten och när vintern kom så kände hon sig ovanligt pigg. Det skulle ju vara skönt att slippa den där vinter-tröttheten!

Nån som har testat Berocca Boost? Funkar det? Eller äter ni några andra slags vitaminer och mineraler?
#1 - Linda Andersson

Jag har testat de där, och de funkar faktiskt riktigt bra. Jag vart faktiskt piggare av dem strax efter att jag druckit dem :). Men jag tyckte nog inte att de smakade så gott, men jag är rätt känslig för sötningsmedel också.

#2 - madeleine

Vi har testat Berocca - smakar faktiskt riktigt gott ;-) Tar man gärna varje morgon utan problem!! Kul att ses idag igen ;-) Ha det så bra!!

#3 - Moi

Berocca och D-vitamin räddar hösten och vintern för mig

#4 - Marie-Louise

Berocca Bosst är ganska goda och ja man kan väl alltid få tro att dom hjälper i alla fall. Men det gör dom nog i alla fall på sikt. C-vitamin, D-vitamin, B-vitamin ja allt som behövs på hösten då förkylningar och allt är på gång.

#5 - Johanna

Jag var med i kampanjen för Berocca Boost via Buzzador, och hann testa under en lite längre period. Jag tyckte absolut att jag blev pigg utav dem, men det var för mycket piggmedel i för min del så även om jag tog dem på morgonen så hade jag svårt att somna på kvällen. De fick extra plus för att de smakar gott!

#6 - Tine

Jag har buzzat för berroca och det är enormt upppiggande. Jag tar en varje morgone nu efter att ha testat.. rekomenderat det vamrt till småbarnföräldrar :)

#7 - Veronika

jag säger bara en sak; very expensive urine;)