bambi

En känslosam brud
Jag har hört att man kan bli lite känslig när det kommer till bröllop och planeringen av den. Det känns lite som om det har börjat nu... Jag har pratat med släkt om vilka som kommer och några är lite tveksamma till om dom kan komma, så jag har känt mig lite nere. Jag ska bara gifta mig en gång så då vill jag ju att alla mina nära och kära ska vara där. Men samtidigt så förstår jag att det är en STOR utgift för dom att åka till Thailand för min skull.

Min pappas fru verkar inte vilja åka nämligen. Hon tycker att det är dyrt och att hon inte "får något ut av det" (som min pappa sa att hon hade sagt). Blir lite ledsen att hon känner så och min pappa kände ju sig lite kluven. Men när jag pratade med pappa nu ikväll så sa han att han kommer i allafall... även om han åker ensam. Det kändes SÅ skönt att höra, för jag vill verkligen att han ska vara där.

Min mammas man lät inte heller så pigg på att åak till Thailand. Han hade tydligen sagt att han inte gillar Thailand, utan Turkiet mycket bättre. Jag påpekade till mamma att dom aldrig har varit i Thailand, men tydligen så gillade inte hennes man Thailand för att det var så dyrt att åka dit... nåja... dom har bokat resa i allafall och det låter som om dom kommer.

Det känns verkligen som en dröm, nästan lite overkligt och jag vill gärna att allt ska bli perfekt (eller gärna så bra som möjligt i allafall...)!
#1 - Familjen Korb ♡ Tvåbarnsmamma

Hihi visst är han söt i sin leoparddress. :D



GRATTIS till kommande bröllop, underbart!

Du kommer vara en otroligt vacker brud, du är redan en otroligt vacker mamma.



Kram

#2 - Helena - mamma till Alexander

Jag kan förstå dig, att du vill ha all där. Det är en av de viktigaste dagarna i ert liv.

Men jag kan också förstå dina anhöriga. Det ÄR dyrt att åka till Thailand. Vi hade aldrig haft råd att åka om någon i min familj hade gift sig, hur gärna vi än hade velat åka.

Se det som en riktig lyx att de som kommer kommer, och försök förstå att vissa inte har möjlighet att komma.

Kram!

#3 - Annica

Ja det är dyrt att åka o alla har ju olika förutsättningar förstås. Ni får glädjas över dem som kan vara med på er stora dag. Men onödiga kommentarer av anhöriga är ju något man kan vara utan, jag tänker då ex på din pappas fru... Ja det är ju en av de största dagarna i ens liv, att gifta sig. Så man är känslig ang. bröllopet, det är ju så himla personligt o stort...

#4 - Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥

Man får ha förståelse för att folk kanske inte vill ta semester och betala en massa pengar för att åka på någons bröllop. Speciellt inte när det är så himla långt bort.



Om ni tvunget vill ha alla där så skulle ni bjudit på resa, boende, mat osv eller hållit bröllopet hemma och sen åkt iväg på bröllopsresa till Thailand själva med barnen/dom som ville följa med.

#5 - Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥

Hej!



Det var tråkigt att du blev sårad! Det var inte meningen riktigt. Kanske har vi lite olika syn på bröllop helt enkelt.



Det är inte så konstigt om man vill vara omgiven av människor man älskar när man ska gifta sig. Även om det för mig inte hade spelat så stor roll

(om jag gifter mig kommer det nog bara vara jag, min sambo och vittnerna, typ).



Men om jag hade varit en sådan som gärna vill ha ett "riktigt" bröllop där jag ville att alla jag bjöd in skulle ha möjlighet att komma hade jag gjort det så enkelt för dom som möjligt att kunna komma.



Jag vet såklart inte hur gott ställt era släktingar har det men hade jag ställt till med bröllop i Thailand så hade antagligen ingen av våra släktingar kunnat komma. Dom hade nog inte ens kunnat komma om bröllopet hade varit i någon annan stad än den jag/vi bor i, haha. Så då förstår du kanske varför jag skrev som jag gjorde ;)



Såklart önskar jag lycka till med resan och bröllop och det viktigaste av allt (tycker jag) att ni får leva lyckliga tillsammans!

#6 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Ja, det är ju svårt det där, särskilt när man gifter sig så långt borta. Det är ju såklart inte möjligt för alla att komma, både beroende på att man ska ta ledigt (och det rör sig ju kanske inte om några dagar då med tanke på avståndet) och att det är oerhört dyrt, hur mycket man än önskar det. Jag hade nog inte förväntat mig att någon skulle komma om vi hade åkt iväg till Thailand och gift oss, eftersom det blir en så stor apparat. Sen kan jag verkligen förstå att du blir ledsen över de konstiga kommentarerna som både din pappas fru och din mammas man fällde, det är ju oerhört onödigt och det känns ju inte som att det ska vara skälet till att man inte vill/kan komma.