bambi

Dodged a bullet

Det känns verkligen som om jag har haft tur i oturen. Jag tänker många gånger att den där onsdagen hos läkaren kunde ha slutat så annorlunda. Hon kunde ha sagt orden lymfom istället för papillär och cytostatika istället för operation.

Ärret på halsen blir en påminnelse för mig att det skulle ha kunnat slutat så mycket värre. Jag får bara en liten inblick i en cancerpatients värld. Istället för många operationer så blir det bara en operation (förhoppningsvis!) och istället för 5-10-15 strålbehandlingar så blir det bara en!

Jag kommer att få leva och se mina barn växa upp och jag kommer att må som vanligt efter denna cancer. Men den har lärt mig att vara tacksam för allt jag har och att man inte kan ta något för givet. Den där känslan av odödlighet och att "det händer aldrig mig" har försvunnit... tryggheten att man inte drabbas av hemskheter är bortblåst. För nu vet jag att det faktiskt kan hända mig och det påminns jag om varje gång jag ser ärret i spegeln.

#1 - Janni

Hej, det är inte alla som har den turen du haft. Jag har en funderare angående kopior på Odd Molly. Jag är en relativt ny Odd Molly fantast och har inte koll på kollektioner äldre än hösten 2008. Jag skulle vilja att du som har bra koll, tittade på den här auktionen på tradera



http://www.tradera.com/auction/viewitempage.aspx?aid=119189864



för jag är mycket osäker. Ha en trevlig dag!



Mvh Janni

#2 - Milo

Sedan min pappa (59 år) fick den otäcka diagnosen leukemi för ett år sedan är min trygghet/naivitet i att inget ska hända också bortblåst... inget blir nånsin som innan beskedet, jag är mer "vaken" nu, tar tillvara på allt på ett annat sätt.

#3 - Linda

"Det händer aldrig mig"-känslan har försvunnit här också i och med cancerbeskedet i vintras. Men jag är glad att du klarat dig så pass lindrigt undan och att det räcker med en enda operation och en strålbehandling!! Håller nu tummarna hårt för att cancern håller sig borta för all framtid.



Kramar!!

#4 - Stephanie A

Ville bara slänga in en liten kommentar på ett gammalt inlägg.

Jag blev så betagen av allt jag läste.

Att du är ung och har små barn och får beskedet cancer måste vara svårt...Men sen läste jag att du har goda utsikter och kommer att bli helt frisk. Och då blev jag så lättad för din och familjens skull!

Min mamma fick cancer för cirka fyra år sen.

Hjärntumörer..Och sjuktiden med olika operationer, cellgiftsbehandlingar och strålning blev en svår tid för min familj. Och hon somnade in för drygt två år sen..Så jag sänder en varm glad kram till dig!

Och även jag har lärt mig att se allting annorlunda.

Och också mista någon nära familjemedlem.

Hoppas att bebisarna och killen mår bra!

/ Stephanie