bambi

Ewan the sheep


Vilket smart och gulligt gosedjur! Detta får som heter Ewan ger ett mjukt rosa sken och lugnande ljudLjuden är konstruerad så att det efterliknar ljuden som barnet hör i din mage, bl.a. hjärtslag som är lugnande för bebisar. Ljuden är inspelningar och ej datakonstruktioner - vilket ger barnet en känsla av lugn och ro - och finns i 4 olika varianter.

Gosedjuret Ewan är perfekt på resan och tack vare svansen med kardborreband så kan fåret fästas i vagnen, bilen, spjälsängen, etc.

Fåret Ewan finns hos Mammashop och kostar 349 kr.

#1 - Emmelie

Åh kanske en annorlunda och rolig doppresent.. Leter för fullt nu efter något. Personen vill inte ha något klassiskt o ser hellre man köper något som blir använt.

#2 - Nathalie-mamma till Athida

Men tror du inte att de kan finnas en risk då att plöstlig spädbarnsdöd ökar? Med tanke på att barnet kanske "drömmer" sig tillbaka till magen och glömmer bort att andas?



Eller är de bara jag som är nojig för de?

#3 - Karolina

i bilen kanske det kunde vara en hit...annars känns det lite fel tycker jag...lite som att lura barnets på närhet eller äsch, jag vet inte...vet inte riktigt vad jag tycker...ang. doppresent (i kommentaren ovan) fick vi ett "födelsedagståg" till vår pojke, det blev vi jätteglada för!

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Nathalie Tror inte att det finns någon risk för det. För då skulle det vara riskabelt för bebisen att sova tättintill mamman/pappan också.