bambi

God morgon!
Idag känns det lite bättre, men jag hade lite feber igår kväll också... inte roligt med mjölkstockning. Jag fick det en gång under perioden jag ammade Zack också. Det jobbigaste är ju att man knappt kan röra sig eller ligga i någon bekväm ställning för då gör bröstet ont  :(

Vilka roliga frågor ni har ställt under frågestunden! Jag tar och besvarar dom under dagen... men ni kan fortfarande fråga om det är någon som kommer på en fråga så här i sista minuten  :)

Ha en underbar torsdag allihopa!!
#1 - Evelina

Skönt att du mår lite bättre :) Vad fint med ny header! Gör du all din design själv? Själv är jag värdelös på html...



#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

Evelina Tack! Nej, det är Lady Dahmer som har designat bloggen :)

#3 - Jessica

Jättefin ny header! Skönt att du mår bättre idag, gör ju så satans ont...kram

#4 - Bebislängtan

huva, det lät inte alls roligt med mjökstockning. Stackare!

#5 - christin

Krya på dig!



älskar din header! :) så fin :)

#6 - e

Nu är jag nog lite sent ute med frågan, men jag provar iaf.

Hur resonerar du när du väljer att dela med dej av dina barns liv på Internet? Det är ju inget de väljer själva och kan kontrollera? Skulle du själv uppskatta om någon annan skrev om ditt liv på internet utan att du kan skulle kunna påverka?

Nu tycker jag ju om din blogg och tycker inte du skriver något negativt eller "hänger ut dina barn" på något negativt sätt. Jag bara undrar hur du resonerat i frågan innan du valde att skriva om dina barn för "allmänheten".

Jag har själv en blogg (jobbar som utvecklare men är även utbildad copy och har frilansat som reseskribent) där jag skriver om och lägger upp bilder på mina barn - men jag har valt att lösenordsskydda den och bara göra den tillgänglig för de som redan finns i våra liv och som redan känner min familj, just för att jag inte känner att jag har rätt att lämna ut mina barns liv.

Detta är inget som helst påhopp, jag funderade länge själv på lösenordsskyddad blogg eller ej, jag är mest nyfiken på hur du resonerat! :)