bambi

Ingen mer amning på natten nu...
God morgon! Sitter här och börjar dagen med ett glas Berocca Boost, kan behövas nämligen...

Igår så blev det inte så mycket bloggande för att jag var sååå trött. Vi försöker att vänja Leah av med nattamningen. Hon hade ju ett par nätter för ett tag sen där hon inte ammade på natten, men sen blev hon förkyld så då ammade jag henne på natten för att hon sov så oroligt.

Men dom senaste två nätterna så har jag inte ammat henne och första natten var riktigt jobbig. Hon var vaken en hel timme (mellan kl. 3-4) och grät från och till hela tiden. Vi testade att vagga henne, krama henne, ja.. allt möjligt. Till slut somnade hon om. Det var jättejobbigt, usch!

Men denna natt gick så otroligt mycket bättre. Hon vaknade till två gånger, kl.1 och kl.4 och då tog jag inte ens upp henne. Det räckte med att stoppa in nappen igen och lägga en hand på henne en stund så somnade hon om. Så skönt! Så hon sov från kl. 21-06 utan amning.

Zack var i Leahs ålder när han slutade äta på natten också.

Så idag känner jag mig lite mer utsövd än igår morse! Fastighetsskötaren kommer med ett nytt glas till vår ugnslucka och så kanske jag ska gå och kika på lite fler ringar hos lite andra guldsmeder (om det slutar regna, det spöregnar nämligen här i Stockholm).

Ha en underbar onsdag allihopa!
#1 - Tess

Här var lillen vaken 4 timmar en natt och inget gjorde honom nöjd. Blev inte så mycket sömn då.