bambi

Mammabloggfika



Leah vaknade hur många gånger som helst under natten... tappade räkningen efter ett tag. Men jag tror att jag ammade henne två gånger, resten av gångerna stoppade jag in nappen eller tog upp henne och kramade om henne lite tills hon somnade om. Hon är väldigt snorig och har haft svårt att andas genom näsan så jag hoppas att det är därför hon vaknar så mycket på natten (och inte en ny vana eller nåt).

Så jag var halvdöd imorse när jag lämnade Zack på dagis. Sen gick jag hem och stupade i säng tillsammans med Leah och vi sov till kl. 12 för att kl. 13 skulle jag träffa mina älskade bloggvänner Anna, Natashja och Nina.

Så på en timme (mellan 12-13) så lyckades jag: duscha, göra iordning mig, kasta i mig lunch, amma Leah, klä på mig och Leah och ta mig till fiket (fast det tar bara ca 5 minuter för mig att gå dit).

Och där träffades vi och åt gott och pratade bloggar, genus, dagis, mm. Men mest bloggar blev det nog prat om...





#1 - Bebislängtan

Det ser ut som att ni hade det bra!

#2 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Det var ju jättekul att träffa dej, det kunde man inte tro att du haft en sån risig natt och att du sovit fram till en timma innan vi träffades. Du var skärpt, lugn och vänlig, precis som jag föreställt mig faktiskt. Synd att vi inte hann med att prata mera.... hade velat fråga och höra så enormt mkt mer.

Hoppas på en nästa träff och då kanke få träffa Zack också.

Kram