bambi

Min B&J lista
Idag testade jag Fairly Nuts för första gången. Det är en av Ben & Jerry's nya smaker. Mycket god var den och påminde om min absoluta favorit glass, så den går nog om alla andra B&J glassar! Så här ser min Ben & Jerry lista ut just nu:

Kommentarer:

Fairly Nuts - just nu min favorit.. men det kanske är bara nyhetens behag?

Cookie Dough - en klassiker som man aldrig tröttnar på. Kakdeg och glass = en oslagbar kombination!!

Baked Alaska - Vaniljglass med små björnar gjorda av vitchoklad, mums! Men det kan bli lite väl sött efter ett tag tycker jag!

Vanilla Toffee Crunch - Mumsigt, men vissa bitar av choklad-knäcken är väldigt stora!

Jag fick frågan:

Bebislängtan  om Bambi planerar:
Jag har faktiskt aldrig smakat B&Js vaniljglassar, förutom kakdegen såklart, är de lika goda som chokladglassarna är? Jag har alltid varit en chokladglassätare.

Svar: Jag ääääälskar ju choklad, men just när det kommer till chokladglass så tycker jag att det blir för mycket choklad. Så jag föredrar vaniljglass med choklad i eller uppepå (i sås-form).


Men min absoluta, absoluta favoritglass (finns ingen godare) är inte en Ben & Jerry utan en Häagen-Dazs. *dregel*

#1 - Therese - Eira Min Ögonsten

Kan du inte fota en bild i timmen en helt vanlig dag? :) Skulle vara intressant att se allt "tråkigt" du gör också.

#2 - Viola

Jag är inget B&J fan utan helt inkörd på Häagen dazs och min favorit är samma som din. Pralines and cream är himlen i ett glasspaket :)



Kram från V

#3 - Bebislängtan

Tack för svar ;) Faily nuts är en av mina favoriter också, men jag föråt mig lite på den. Nyhetens behag typ. Jag har faktiskt aldrig provat HD-glass. Jag tror det skulle bli för dyrt för mig, att stå emot B&Jfrestelsen är redan svårt - tänk om jag skulle behöva stå emot dubbel frestelse...

#4 - Evelina

Åååh...så glassugen jag blev nu! Jag älskar Chocolate fudge brownie och caramel chew chew...men måste prova fairly nuts också :)

#5 - Apan satt i granen

Fairly Nuts är den absolut godaste. Jag älskar den. Tack för idag fina Bambi. Vi ses snart igen. Jag såg att du fick tips om ett foto i timmen, det är något jag funderat på att ha, vi kanske ska köra det samtidigt någon dag och låta en fika ingå i en av dessa timmar.



Stor kram!

#6 - Linda Andersson

Som någon annan skrev... en bild i timmen skulle jag med vilja se :-).

#7 - Anne

Å kära nån - går just nu på pulverdiet i en vecka efter att ha haft helt lösa tyglar på semestern och det bara sved till när jag läste och såg bilderna hihi.

Får nog bli ett litet litet besök i B&Jdisken (cookie dough förstås) när jag är klar på måndag.

Kram

#8 - Isabel

Vilken blogg jag än hamnar på så skrivs det friskt om dessa B&J, men jag håller med dig - ingenting slår Häagen-Dazs! :)

#9 - Sara - Mamma till Max snart 2 år

halfbaked slår ju allt! har du testat den?

#10 - Patricia

Häagen är lätt mycket godare =)

#11 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Sara Nej, jag har inte testat halfbaked, men jag har ju ätit var och en av glassarna var för sig. Men det kanske inte riktigt är samma sak?