bambi

Nu finns det ingen återvändo!
Nu är flygresan betalt! Läskigt! Känns inte riktigt likt mig att fara iväg i 2 månader. Jag gillar trygghet och mitt hem. Men detta känns som en dröm och det ska bli så UNDERBART att åka iväg och gifta sig och vara TILLSAMMANS i 2 månader!

Nu finns det ingen återvändo - avbeställningsskydd är för fegisar!

#1 - Tessan

oooh, ni flyger med qatar! till Bangkok? visst är det de som flyger dagflyg? de enda? att det är dagflyg är kriteriet för mig om jag ska långflyga med småbarn. vi åkte till thailand mm när vår förstfödda var 4 månader, & då funkade det bra med nattflyg eftersom han sov gott i babyvaggan på väggen, men 2-3-åringarna (och deras föräldrar) hade det verkligen jättejobbigt under hela resan.

#2 - Anonym

tänk om någon av er blir sjuk då..

#3 - jossan

vilken biljett ni hittade :) Qatar airways är verkligen ett superbra flygbolag, ett av de allra bästa!

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Tessan Vet inte om det är något annat bolag som flyger dagtid... Vi flyger till Phuket med dom.



Anonym Jo, det är ju en liten risk. Men när vi läste villkoren i avbeställningsskyddet så lät dom inte så förmånliga, man måste vara riktigt sjuk + betala 10% i självrisk. Men vi hoppas att ingen av oss ska bli så sjuka! (Vi har aldrig behövt avboka någon resa tidigare heller... och när vi ska gifta oss och allt så kommer det nog krävas ganska mycket för att vi inte ska åka!)

#5 - ♥anna♥

Spännande med bokad resa! Thailand är ju underbart!

#6 - Natali

Avbeställnings skydd har man ju i hemförsäkringens breseskydd som vi har året om samt i betalkortets villkår så man behöver inte teckna det separat. Skulle också gärna köra en sådan lång semester någon gång....Men det är nu svårare med skolbarn.

#7 - theokelia

En annan hade ju önskat att man bokade thailandsresa med ombokningsbar biljett. Nu sitter jag här med en biljett för 6 veckor vistelse för familjen som går 20 dagar innan litlle bebis kommer. Ibland är det dumt att vara ute i god tid! Fast vi kan nog få tillbaka lite pengar iaf ;) Härligt för er!!!!

#8 - Sarah

Vad härligt! Vad underbart att vara tillsammans i 2 månader hela familjen.



Jag och sambon reste också med qatar airways sist vi åkte till Thailand, men vi fick byta i förenade arabamiraterna och vänta i 6 timmar där, eller vad det var. Det var inte så kul, jag hoppas ni slipper det.



Jag är allt lite avundssjuk! (sambon friade till mig i Laos 2008, men inget bröllop har det blivit av än)



Kram kram!