bambi

Solitär eller mer bling?


Ringen till höger var alltså den jag kollade på idag. Det är en stor sten i mitten och flera mindre runtom, alltså lite mer bling-bling. Men är det too much? Kan inte bestämma mig...

Jag vill ju inte ha exakt dessa ringar, utan något liknande kanske... (dessutom är ring nr. 2 i vitt guld och jag har tänkt ha rött guld på vigselringen också).

Svårt val och det måste vara något jag kommer gilla resten av mitt liv!
#1 - åsa

Jag har en sån som du och sen en solitär. det är fint, men man fastnar mer med en solitär. kanske den andra varianten är bättre ur den synvinkeln? jag tycker att prinsessan har fina ringar, prinsessansdagbok.com

#2 - Malla

Alt. 1!!! :) Tycker att alt. 2 känns liiiite för mkt...

#3 - tessan

alt 2 känns definitivt too much men alt känns inte som att de passar ihop riktigt. Behövs det så mkt sten på vigselringen om man har en stor på förlovningsringen...

#4 - Annica

alt. nr 1! Men du måste gå på egen känsla. Jag har var helt bestämd över mitt ringval men när jag väl hade beställt ring då vacklade jag och guldsmeden fick påminna mig om varför jag valt som jag gjort :) jag ångrar mig inte ang. min vigselring som är en tunn ring på 3 mm med massor av diamanter, så det ser ut som det är diamanter runt hela. Min förlovningsring däremot skulle jag nog inte valt idag, den är slät och rundad, 6mm bred. Idag skulle jag valt en slät men ICKE rundad :) dock är det över 9 år sedan vi valde förlovningsringar, jag har blivit påverkad av trender...men jag tycker fortfarande mina ringar är jätte fina :)

#5 - Sandra

Personligen så tycker jag att ring nr ett är den som är snyggast.

#6 - Nadja

tycker absolut alt 1 :) alt 2 blir nog för mycket även om det också är fint.

#7 - Carina

Hihi nu går jag emot strömmen. Gillade inte alls 1:an, och om jag måste välja skulle jag säga nummer 2.

Egentligen var inga av dem speciellt speciella, med tanke på att du ska bära dem resten av ditt liv.



Sorry! Är bara ärlig :(

#8 - Anonym

alt 1 är skitsnyggt, men det ska vara vitt guld :-))



varför vill du inte ha det?

#9 - Linda

Gillar första alternativet bäst! Jättefint! :-)

#10 - Camilla

Solitär tycker jag passar bäst om du ska bära din förlovningsring också :) Tänkte fråga dig om broken coat, vet du när den kommer ut? Har läst på familjeliv att du fick hem din i augusti...stämmer det? Jag är sååå sugen på den men den har ju inte kommit i detta släppet heller så jag är väldigt förvirrad... Tacksam för svar :)

#11 - Jenny

Det kan aldrig bli för mycket bling! Faktiskt. Ångrar lite att jag inte öste på mer på vigselringen (har svarta diamanter). Alterantuv 2 hade jag valt. Men båda är fina såklart! Åh vad roligt med bröllop, i-landsproblem att inte veta hur många diamanter man ska köpa ;)

#12 - Anonym

alternativ 1

#13 - Agneta

Tycker alt 1 är bäst!! Tycker absolut du ska ha ringarna i vitt guld, mycket snyggare!! Lycka till!!

#14 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

Camilla Min Broken Coat kommer inte ifrån Sverige, men jag har hört från andra att dom har sett den i Odd Molly butiken. Har du kollat med dom?

#15 - Amanda

Definitivt 1an! 2an såg nästan lite billig ut, på nå vis.

#16 - Evelina

Ja nummer två är ju lite som min ring ser ut, och det är inte too much tycker ju jag haha... Dessutom underlättar det att stenen i mitten inte sticker upp alltför mycket ;-)