bambi

Titta vem jag fick besök av idag!



Någon tycker att jag ska jobba på att hålla mitt löfte...

#1 - Linda

Gissar att din sambo inte har sagt i vilken kaffeform du måste dricka kaffet... Så du kan ju göra dig en kaffe latte... en femtedel kaffe, resten mjölk i ett stort glas. Utöver det så kan man skaffa flytande smaksättning, typ choklad, då smakar det ännu mindre kaffe =).

Jag dricker inte vanligt svart kaffe, vill ha både socker och en skvätt mjölk i. Lycka till förresten!

#2 - SOFÄ

Alltså, jag förstår inte varför man måste dricka kaffe? Det är ju ett gift. Det är som att säga till någon "MEN HERREGUD äter du inte skräpmat?!" eller "Du bara MÅSTE lära dina barn äta godis och chips!" .... ? Varför ska man tillföra kroppen något som den ändå inte behöver?

Visserligen är jag duktig på over-eating och en liten karamell då och då slinker gärna ner ;p Men det är ju bara för att det är GOTT (!) :-) Heja Bambi, stå på dej!

#3 - Annica

Nej, håller med SOFÄ! Strunta i kaffet! Finns annat gott man kan dricka som dessutom är lite bättre för kroppen. Jag dricker inte heller kaffe och folk blir lika förvånade varje gång känns det som. Ja man får väl helt enkelt vara unik, men det kan man ju bjuda på ;)

#4 - Marie-Louise

hahaha, jaha där fick du ;) men kaffe som är så gott.

#5 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Har aldrig heller druckit kaffe, det är verkligen riktigt äckligt. Kan tycka att det luktar gott när man brygger kaffe, men dricka det...nej. Det har jag aldrig heller "lärt" mig. Te däremot pimplar jag i mängder, det är ju så oerhört mycket godare (och säkert oftast nyttigare också).