bambi

Tråkiga tanten försöker spara pengar...



Blä, jag känner mig som värsta tråk-Bambi. I torsdags ringde Hanna och frågade om jag ville följa med till Odd Molly butiken. Jag var förståndig nog att tacka nej, eftersom jag vet att jag skulle ha svårt att behärska mig i dessa spar-tider. Och idag ringer Anna och frågar om jag vill följa med till IKEA och även där är det ju omöjligt att komma ut ifrån utan att ha handlat något... så även idag fick jag tacka nej. Usch, måste man bli så osocial bara för att man ska spara lite pengar?

Förutom osocial så blir man en tant också! Imorse sprang jag till Hemköp med gårdagens kvitto i högsta hugg. Jag hade handlat barnmat och dom hade ett erbjudande där man kunde köpa 10 burkar för 100 kr. När jag försöker få tillbaka mina 19 kronor så säger kassörskan "Det gäller bara barnmat från 6 månader och uppåt, det står klart och tydligt på skylten"... förlåt då... det hade jag missat!

Men jag kände mig lite fånig där. Men många bäckar små... och även om det är tråkigt nu att hålla på och spara så kommer det vara trevligt att skörda fruktendrinkarna senare! Veckans mat blev något dyrare än förra veckan, ca 700 kronor för alla måltider denna vecka:

Matsedel v. 38

 

Igår: Krämig kycklingpasta

 

Tisdag: Medelhavsgratäng med fläskfilé

 

Onsdag: Sprödbakad torskfilé m. potatismos

 

Torsdag: Kalops

 

Fredag: Kyckling m. balsamicosirap och getost

 

Lördag: Kebab m. vitlök och moghrabiah

 

Söndag: Rester/pasta med pesto

#1 - Apan satt i granen

Hej vännen! Ja nu missar du Världens coolaste bloggmammadejt , jag sitter just nu och väntar på att LD ska göra entré.



På Igor Sport kan du hitta bra regnställ för en billig peng. Jag köpte byxa och jacka för 100 kr. Vi får styra upp en fika hemma snart. Stor kram!

#2 - Linnea

Inte mycket fisk i den menyn.

#3 - Sofi

Du kan få en halvdan regnjacka av mig :D Den håller för lite regn men inte ösregn, kompletteras gärna med paraply ändå.



Vit, snygg, köpt på Ellos. En Medium tror jag att det är.



Skicka ett mail om du är intresserad!

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

Linnea Det är ju massor med fisk! En hel middag! Jag som inte tycker om fisk alls tycker att det är massor!

#5 - Ani

Det finns ett parasoll/paraply man kan sätta på barnvagnen. Såg dem av en slump när jag var inne på...hmm..mylittlestar.se

#6 - jossan

LOL. vadå "inte mycket fisk", hur jävla mkt fisk ska man äta? 1 gång i veckan tycker jag är lagom, man behöver ju inte överdriva. Hur mycket fisk äter den personen som skrev det....

#7 - Linda Andersson

Vilken störande kommentar av Linnea... alla gillar inte fisk. Om du syftar på att barnen kanske behöver fiskolja och så vidare, hur vet du att de inte får det på sidan av? Hur som helst så ser de ju inte direkt lidande ut (någon av dem) för att de endast äter fisk 1 gång den här veckan. För övrigt tycker jag att det är starkt av Bambi att tillaga fisk, när hon inte ens gillar det.