bambi

Yes, här var det private swimming pool


Åh, här ska vi bo på Koh Lanta i allafall en av veckorna (det är vad vi har bokat och betalat för än så länge, men jag kan nog tänka mig att stanna här längre om vi har råd)! Pilanta Spa Resort heter det och vi har bokat ett rum som heter Spa Deluxe room med bubbelbadkar och PRIVATE SWIMMING POOL. Yes sir, en egen pooooool! Hur ofta får man njuta av den lyxen?



Inte så fasligt dyrt heller. 6500 kr. betalar vi för en veckas vistelse. Är man på bröllopsresa så är man ;)

#1 - Christine

Åh, vad fint, mysigt och lyxigt! Det ska bli spännande när du börjar blogga därifrån!

#2 - Lizen

Det ser jättefint ut!



Tips till kommande resor:

Vi är 2 familjer som brukar åka till Spanien varje år och vi hyr alltid privata villor med egna pooler. Hyrbilar hämtas på flygplatsen och sen rår man sig själv hela semestern. Detta rekommenderar jag verkligen, speciellt med små barn.

#3 - Katharina

hi, nice location. have you saved a lot of money or do you earning so much money that you can do such a big journey??? we have three children, my man ist working at the university in germany and i´m a staying at home. we cannot afford such a big traveling. sadely!



wish you good luck and health for everyone.



hugs!



katharina

#4 - Sofi

Det ser supermysigt ut..... Är en ganska ny läsare (kommentarat nått inlägg tidigare) . Gillar din blogg. Och intressant o läsa om detta då jag själv drömmer om ett bröllop i Thailand. /Ha en bra fredag!!!

#5 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Ser underbart härligt ut! Verkligen lyxigt! Och lite läskigt med en pool precis utanför dörren när man har en tvååring med sig, hade jag tyckt, hönsig som jag är...;-)

#6 - Sofi

Åh, jag vill också ha privat pool!! :D

#7 - Marie

Tack för tipset!



Vi tyckte det var ett helt ok pris. Men nu när vi var inne var det mycket dyrare...