bambi

Zacks 2-årsdag




I år så ville vi inte ha ett stort kalas för Zack, för förra året så var det proppfullt här hemma så det var skönt med ett lugnare kalas detta år. Men ändå känner jag mig helt slut...

Zack fick en massa fina presenter, bland annat lego, leksaksspis, kläder, böcker och pengar.

Tårtan blev succé och dom flesta tog flera bitar. Så hela plåten gick åt, trots att vi bara var 14 personer. Det är en sockerkaks-maräng botten med grädde och färska hallon, jag delar med mig av receptet senare  :)

Zack blir alltid lite tyst och blyg när det är mycket folk och fokusen ligger på honom, men han hade nog rätt så skoj ändå. Han blev i allafall väldigt glad för alla nya leksaker!
#1 - Helene

Grattis Zack!



Efter att ha vågat visa lite inspirationsbilder hos Katinka och glatt mig åt de fina kommentarerna har jag nu pysslat ihop ett eget försök till blogg http://lettingmyheart.blogspot.com/ under en tågresa.



Kika gärna in!

#2 - Ina

Ett stort grattis till Zack på hans födelsedag!! Hipp, hipp hurra!!!

Kram Ina

#3 - Carin

Det var mycket trevligt att hälsa på er igen, det var ju länge sen förra gången.. Det var speciellt roligt att träffa din far som jag annars bara läst om här på bloggen (:

Nu längtar jag till januari :D

Kram!

Carin

#4 - KisseGirl

Skickar ett Grattis till Zack.

#5 - Linda

Grattis Zack! Verkar som han haft en mysig och bra födelsedag! :-)



Åh det låter som en sån tårta som min farmor alltid brukar baka. Är det den så är den verkligen jättegod. En av mina favoriter!



Kram kram!!