bambi

Nästan så att man längtar till vintern...
En utav mina absoluta favoriter i Odd Mollys vinterkollektion är dessa underbara vantar. I must have them!Dom heter #934 Pigtail long mitt i färgen winter white. Det finns även en matchande mössa som är otroligt fin!! Om man vill att dessa vantar ska värma ens händer i vinter så kommer man få betala 1300 kr för ett par och mössan kommer att gå loss på 1200 kr.
Inget kalasande för oss idag
Idag var vi bjudna på Ninjans 3 års kalas (LadyDahmers dotter) och jag och Leah hade tänkt åka dit och fira henne, men Ninjas pappa har inte haft vattkoppor så han ville helst inte riskera att bli smittad. Jag förstår honom så vi får hålla oss hemma!

Samma sak gäller nog majbrasan. Det blir nog inget kalasande och pick-nick vid elden för oss ikväll. Tråkigt men nu har vi väl gjort det här med vattkoppor riktigt ordentligt. Istället blir det att stanna hemma och mysa och tvätta  ;)   Nej, men jag ska försöka göra klart dom där j*vla fotoböckerna som tar sån tid! För tydligen så var det halva priset på fotoböcker hos Fuji fram till 5 maj så jag känner lite stress.

Ha en underbar lördag allihopa!


En mini dagens: begonia cardigan och new jersey tank

Prickig korv


Det har kommit mer prickar och dom kliar lite grann, så det ser verkligen ut som vattkoppor. Han har verkat ganska trött men det kan också bero på att han har en lillasyster som väcker alla kl. 4. Jag är lite orolig att Leah också ska få vattkoppor en gång till men det ska ju vara extremt ovanligt att få det två gånger och jag har inte sett några prickar på henne.

Det var mycket passande att vi precis hade fått en bok om att leka doktor och doktorssetet från GeBortEnBok.se eftersom Zack blev ju undersökt av en läkare igår! Så då kunde vi läsa om det och prata om det. Han tyckte nog att det var lite läskigt igår eftersom han flera gånger pekade på mig och sa att jag var hans mamma medans läkaren tittade på hans kropp, men vem skulle inte tycka att det var lite läskigt med en främmande människa som undersöker en och man förstår inte helt varför. Så det var nog lite nyttigt att kunna "leka" det idag och bearbeta lite grann det som hände.


Leah fick agera patient  ;)