bambi

70% rabatt på skötväskor

Just nu så har Campadre en kampanj där man får hela 70% rabatt på skötväskorna från Dadadoo Design!

Jag gillar att deras skötväskor ser ut som vanliga väskor. Favoriterna är den klarröda Sweetheart väskan för 269 kr (istället för 895 kr) och Quickchange för 199 kr (istället för 395 kr). Fint med lite färgklickar!

#1 - Jessica - stryk en cupcake på barnens t-shirt

Synd att jag inte har behov av skötväska längre... eller inte, det kändes ganska så skönt faktiskt :-)

#2 - Sara

Det var inte länge sen de hade den kampanjen med 50 %, nu känner jag ju mig nästan lurad, hihi(köpte en vit Sweetheart, funderade på den röda men efter en tankegenomgång vilka färger jag har på mina jackor så fick det bli en vit =)).



Tack för ditt svar gällande er fördelning av f-ledigheter. Det var givetvis inte menat som att du/ni skulle stå till svars för era val men en sak som jag funderat på. Vi har själva haft det svårt (väntar tvåan nu) att få ihop det lika, maken var t.ex. hemma mkt mer med ettan men då en del av den tiden var under betald uppsägningstid (finanskrisen, suck!) så synd det inte så tydligt i FKs register. Jag har dock inte behövt skriva över några dagar ännu så jag antar att i princip alla lägstanivådagar som är kvar är hans..



Nu med tvåan så går han med visstidsanställning som förlängs med 8 veckor i taget så vi kan inte planera något över huvudtaget. Men sånt är ju livet!



Ha en bra dag!

#3 - Emily

Ooh snygga!

#4 - Sussi

Snygga. Så synd att jag inte behöver såna. Inte för att jag använde dem när jag hade småttingar. Jag körde med vanliga ryggsäckar. ex addidas. Så perfekt var de. Och sen kunde eller man använder dem nu när de är stora.



Ha en fin dag

Kram

Sussi