bambi

Är det där Zack eller ett träd?
Idag så skickade vi iväg Zack på hans första heldagsutflykt med förskolan. Det känns som om vi har skickat ut honom till vargarna. Ja, det är ju skogen dom ska till. Det kanske finns vargar där? Vi packade matsäck och mellanmål och la allt i hans fina ryggsäck (som han själv var med och valde ut förut). Sen så klädde vi honom i grönt så att han skulle vara kamouflerad och nu kommer pedagogerna tappa bort honom i skogen....



Jag känner mig lite överbeskyddande när jag känner min klump i magen över en sån här sak, men det har ju varit så mycket historier om vargar och björnar på nyheterna på sistonde. Helst vill jag nog låsa in barnen för all framtid, då vet jag att dom är säkra  ;)

#1 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Han ser verkligen grön och härlig ut! :-) Vad gäller skogen så är det nog typ 1000 ggr högre risk att något händer i stan än att attackeras av en varg eller björn.....;-)

#2 - karoliina

ville bara säga, woho! nu funkar din blogg igen från min dator! :)

#3 - helena

Så söt han är :)

#4 - En pojkmammas vardag ♥

Gulle Zack! Och jag tror säkert att han kommer att klara en dag i skogen .. hihi .. själv skulle jag nog känna samma klump i magen om jag skulle skicka iväg mina rackarungar till storstan tillsammans med sin dagmamma. För skogen är vi ju van vid ;)

#5 - Anonym

Vargar attackerar ju oftast inte människor utan främst hundar så du kan nog känna dig lugn. Vad mysigt att de gör utflykt till skogen med mellis och allt! Jättefin var han i sina gröna kläder, har en kille här hemma som ÄLSKAR grönt!: )

#6 - Mia

De sätter kanske på barnen såna reflexvästar när de ska iväg? Brukar förskolorna göra häromkring.

Då syns barnen garanterat!

#7 - Beata

Vad gullig han är :-)

Jag känner så väl igen mig i den överbeskyddarinstinkt du skriver om. Och vet du, jag tror att det är bra, det är så vi människor är skapade, att beskydda våra små, men oroa dig inte för rovdjur i skogen, de lär nog bli skrämda av ett gäng högljudda små barn :-) Ha en fin dag!

#8 - Anonym

Går han på förskola?:S går han inte på dagis??

#9 - Beatrice, mamma till skrutten Robin

Ja, jag förstår precis vad du menar! Allra bäst hade ju varit om man kunde vara med dom överallt :)

#10 - Lisa

Mmm... Vad gullig han är! En riktig skolpojke ;-) Ja, om vargarna väljer honom, så blir det i så fall som en delikat efterrätt ;-) Ja, han är helt bedårande! Glad Påsk på dig förresten och väl mött på Blåkulla på Skärtorsdag förstås! Kram från Lisa :)

#11 - Linda

jag förstår din oro, hur mycket man än vet att den inte är befogad så är man ju ändå förälder, och slutar därmed aldrig att oroa sig..! helt logiskt!

zack är superfin i grönt, förresten. :)