bambi

Badkläder till barnen
Imorse så gick Zack till dagis i "bara" skaljacka (ingen fleecetröja) och galonbyxor över sina vanliga kläder! Dags att lägga undan dom fodrade överdragsbyxorna och plocka fram sommarkläderna.

Zacks badkläder blev oerhört slitna i Thailand. Väldigt noppiga och dålig passform (helt sladdriga). Trodde faktiskt att dom skulle klara mer än 2 månaders badande (dom var nya när vi åkte ner). Jag som hade tänkt att dom skulle hålla för mer än en säsong (och att Leah skulle ärva dom), ska man inte kunna begära det av badkläder?

Så tyvärr måste vi nog köpa nya badkläder till Zack nu till sommaren. Har ni några tips om några badkläder som håller i flera säsonger? Jag har kikat på några fina:



Lundmyrs "Älskling"-baddräkt är ju för söt, synd bara att den bara finns i mindre storlekar! Hummels randiga baddräkt är himla fin och färgglad. Zunblocks solskyddsdräkt med fjärilar var himla fin, men lite dyrare än dom andra. Vet inte om det är värt att lägga så mycket pengar på något som kanske bara håller en sommar?
#1 - Andrea

ja kör skolskyddsbadtröja från polarn på barnet. kompat med badshorts, Den höll i två säsonger, skulle nog hålla för fler den ser inte särskilt sliten ut, men den är för liten nu inför tredje sommaren. Så det kan jag ju rekomendera. Tycker de är mycket enklare med tröja istället för dräkt också.

#2 - Nadja

Hm svårt de där..vi har bara kört vanlig baddräkt så jag har nog inga bra tips ;)

#3 - Mia

Dåligt att de inte håller, samtidigt så kanske det blev extremt slitage när ni var borta såpass länge där både solen är starkare och vattnet saltare och mkt mer tid med bad och på strand än i vanliga fall?

Vissa badkläder klarar ju inte klorerat vatten heller..så dumt! Badkläder ska ju gå att bada i tycker man.

#4 - Anonym

Sonen hade badkläder med spf50 från name it förra året och han blev aldrig bränd- skulle säga att de höll lika bra som sunblock kläderna vi hade året innan! (men billigare)

#5 - maya

eftersom jag är lite dumsnål så köpte jag en soldress i strl 2 år när dottern var 1 år. Den passade tills hon var 4 år.



Så mitt tips är att köpa stort så räcker det länge. De behöver juinte sitta tight.



Apoteket ska ha bra solressar.



Polarn o pyret har vra långärmade tröjor så kan man ha badshorts till så skyddar man i solen.



Lycka till med letandet!

#6 - Sofi

Vi hade ett från Filius och Filia som har passat Elis ända från 1,5 till (faktiskt!!!) 3 år gammal. Och just nu har dom superrea i sin webb-butik! Vi har ju inte använt dom supermycket men Minna ärver dom absolut och dom är fortfarnde i toppskick.



http://www.filiusfilia.com/

#7 - Viveca

Vi har tvådelad solskyddsdräkt från KappAhl till vår 2½-åring. Får ju ofta 25% rabatt där. Kunde dock inte låta bli att köpa baddräkten från Lundmyr när den fanns på Campadre! Sååååå fin!!! Man får tänka på att skydda armarna lite mer bara. Annars funkar den ju på badhuset iof :)

Mvh Viveca

#8 - Rebecka

Jag hade nog valt den från Zunblock, även fast den är dyrare. Då behöver man ju inte oroa sig för att barnen bränner sig. Dessutom kan man ju tänka att man snart sparar in det, då man inte behöver köpa lika mycket solkräm :)