bambi

Cheese is the new chocolate
"Nu är det dags för fredagsmys om det så är det sista jag gör..." är också en sjukt irriterande reklam. Men ikväll blir det i allafall fredagsmys hemma hos oss.

Maken har varit förbi ostbutiken där vi var på ostprovning och det smakar gudomligt. Jag kommer ihåg att jag var överlycklig när han kom hem med en liten papperpåse från Chokladfabriken då och då... nu ska det stå "Gamla Amsterdam" på påsen. Så jävla gott....




Jag kan varmt rekommendera att gå på ostprovning. Det har verkligen gett oss mycket och vi kan njuta av en massa goda ostar hemma nu. Man bokar ostprovning via LiveIt.
#1 - Anonym

Någon speciell anledning till en ostprovning (bara så där....?) Eller bröllopsgåva? :-D



Det låter häftigt och intressant. Men jag har PRECIS börjat äta mögelost istället för bara äta den helvita (och skära bort allt det vita "runt om kring") så jag är sån otrolig novis på det där att jag nog behöver låta mitt mod att äga MÖGEL stadga sig lite mer innan dess ;-)



Vilket påminner mig om att vi har en SPA-upplevelse att kvitta ut hos LiveIt. Mmmmmmmmm <3

#2 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Sådär ja, nu ska man ta det som ett tecken att stänga datorn. När man förvandlas till en INTET (anonym)

#3 - Agnieszka-2barnsmorsan

Gott med Ost!

Vill meddela att jag i många dagar inte kommit in på din blogg, det kommer upp en text om att sidan inte går att hitta när man ska in på dina inlägg, kanske fler som haft så eller så är bara min dator knäpp?



Ha en fin helg!

#4 - Junitjej

Så gott det är med ost och kex!



Vad kallas typsnittet du har använt på bilderna?

#5 - BAMBI

Junitjej Den heter FF Market

#6 - Annica

mmmmm lite av livets goda, inte fel :)