bambi

Dagen idag
Va skönt att bloggen verkar fungera för dom flesta nu! Jag mailade till och med till Avast! (som har ett antivirusprogram som inte verkade gilla min blogg) och fick svar idag (tog många dagar) där dom skrev att dom hade jobbat med problemet och det verkar ju faktiskt vara fixat! Jag vill ju att ni kan läsa bloggen och det verkar som om det har varit riktigt många som har haft problem med att komma in och jag förstår ju att folk lessnar... det skulle jag också ha gjort!


15 grader och sol har vi haft i Stockholm idag!
(Men Zack envisas med att ha mössan på sig)


Maken var på möte på förskolan nu på eftermiddagen så jag fick ta hand om barnen själv. Leah som vaknade klockan 4 imorse var ju inte så rolig att ha och göra med. Så det var extra skönt nu när maken kom hem och kunde avlasta mig lite.

Denna vecka ska jag på personalsamtal på jobbet och nästa vecka är det utvecklingssamtal för Zack på förskolan. Hoppas att vi båda får fina utvärderingar  ;)  Sen så tror jag att vår nya tvättmaskin ska komma den här veckan också.
#1 - Sussi

Hejsan



Härligt att höra att ni snart får tvättmarskinen.

Vilket härligt väder ni har haft det. Lite avvis. men vi får vara glad över att vi har haft sol.



Ha en forsatt bra kväll

Krammiz

Sussi

#2 - Kristina

Håller på att baka kärleksmums efter ditt recept, de står på svalning nu. Hoppas på succé, tänkte bjuda på dem på dopet om 1½ vecka. :)

#3 - ♥anna♥

Härligt att kunna läsa din blogg igen! Så mycket fina bilder på barnen! Jag tycker bilderna ser kanonfina ut nu med nya kameran!



#4 - Johanna

Äntligen!:)

#5 - tangirrl

haha Adora har också en sån mössa och idag hade hon den på sig också. den och t- shirt för vi har haft 19grader här idag, underbart!

#6 - Linda

Här där jag bor (ca 22 mil bredvid dig) så har vi haft hela 19 grader varmt idag i skuggan... Hur skönt som helst =).

#7 - Carola

För mig stod det hela att det hade med fuskbugg.se att göra när jag inte kom in på din blogg... Och när jag kollade runt på diverse sidor på nätet så visade det sig att just fuskbugg hade fått in något skit så att näst intill alla antivirus varnade.