bambi

En kopp i handen
Idag har jag haft feber igen och drömt konstiga, jobbiga feberdrömmar. Jag har nog pricker överallt nu, alltså på varje kroppsdel men tack och lov så är jag inte helt röd över hela kroppen. Men det är inte roligt med koppor i mungipan, så att det gör jätteont att öpnna munnen och till och med på handflatan:



Kopporna är som myggbytt och kliar en hel del, men om jag håller mig sysselsatt och tänker på annat så går det ganska så bra ändå. Jag är ju van vid mycket myggbett efter Thailand...


Vad jag hade sett fram emot att gå på Café Opera idag med min vän och så börjar jag undra om Leahs ett-års kalas är hotat (den är om 2 veckor).

Tänk va mycket jag har varit med om under ett år: förlossning, cancerbesked, operation av sköldkörteln, strålbehandling, drömresan, bröllop och så vattkoppor.... vissa roliga saker och andra tråkiga saker...
#1 - Linda

Tyvärr så är det ju så, allt är ju inte roligt... fast man hade ju kunnat önska.... Jag hoppas i alla fall att du snart blir frisk!

#2 - Sussi



Hejsan



Önskar dig en bra helg och hoppas att dotterns födelsedag inte är hotad.

Håller tummarna

Krammiz

Sussi

#3 - En pojkmammas vardag ♥

Låter inte alls roligt!! Hoppas att kopporna snart försvinner och du blir piggelin igen!

Kram

#4 - Ida

Jättefin blogg du har verkligen :)

#5 - Elsa

Nädå, kalaset är nog inte hotat. Kopporna slutar att smitta samtidigt som de torkar ut (även om det finns märken/prickar kvar på huden) och de torkar ut på ca en vecka. Så det är nog lugnt. Men är ni säkra på att Leah fått det, eftersom hon bara fick två koppor menar jag. Eller det kanske var det du var orolig för med kalaset?

#6 - BAMBI

Elsa Jo, vi är relativt säkra på att hon har haft det eftersom hon var febrig samtidigt som mig och hade ungefär samma sjukdomsförlopp (men mycket fortare).