FörskolelängtanVarje dag när jag och Leah kommer till förskolan för att hämta Zack så hoppar hon och sträcker sig mot sandlådan där många av barnen sitter. Två gånger har hon fått sätta sig där bland barnen och lyckan har varit total. Sen när det är dags att gå så är det skrik och gråt och hon kränger sig och vill absolut inte sätta sig i vagnen. Det känns som om det kommer att gå ganska så lätt skola in henne i augusti....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Maria.

Det brukar gå väldigt smidigt att skola in syskon jämförs med första barnet, de har ju så mycket "gratis" genom att varje dag befinna sig i miljön och se allt. Det kommer nog gå galant! Leah är söt som socker på bilden! Kram, Maria.

Martina
2011-04-28 @ 07:59:16 Blogg: http://ytterligare.blogspot.com

Jag tycker det är så skönt att lillebror i vår familj redan gillar fröknarna på dotterns dagis och skiner upp när han ser dem och alltid vill spatsera in på avdelningen när vi hämtar eller lämnar.

Och att fröknarna mer än gärna "lånar" honom ett tag när klädern ska tas på och så gör att man känner sig ganska trygg inför höstens förskolestart.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet