bambi

Första april

Det verkar som om dom flesta av er förstod att inlägget med makens tatuering var ett aprilskämt! :)

Jag tänkte att det kanske skulle vara många som tänkte "Ja, det kanske är ett aprilskämt... men tänk om det INTE när det?" En tatuering är ju lite känslig att kritisera då den inte är så lätt att ta bort  :)

Har ni blivit lurade något idag? Själv så har jag bara varit hemma idag med en sjuk Zack, så jag har inte blivit lurad hittills.


Och så ett tack till Lady Dahmer som photoshoppade dit tatueringen!

#1 - jis

Verkligen inte.. Allt som sägs i media idag är jag skeptisk emot! Speciellt när TV4-Halland rapporterade om att Vasaskeppet skulle ut på Sverigetunré. med stopp i Halmstad..

#2 - Rebecka

Haha, nu känner jag mig lite dum. Jag trodde stenhårt på det! Bra jobbat Bambi. Jag får väl försöka lura någon själv och hoppas det får mig att känna mig mindre dum.

#3 - Maja

Haha! Du lurade mig fullständigt! Men jag måste erkänna att jag tänkte att ni måste vara smått rubbade båda två, om ni tyckte det var snyggt :). Aaa riktigt kul! Annars har jag inte blivit lurad än så länge.

#4 - Ann

Vilken härlig man du har som ställer upp helhjärtat på skämtet, poserar med ryggen bar sådär!

Ha en underbar dag!

#5 - Erica

Jag blev total lurad. Hahhaha.. Bra jobbat!!

Själv har jag lurat en vän som ska ringa mig strax. Hon tror på fullaste allvar att jag är gravid och är överlycklig. En annan vännina lurade jag först, men berättade sen hur det var, så hon har också skrivit till vännen.. Så bli kul!

#6 - Linda

Jag gick faktiskt på det när jag såg det till en början, men tyckte att det var lite konstigt att jag inte läst något om eksem när ni var i Thailand... Men sen så såg jag en annan kommentar där det stod april, april och då slog det mig att det måste vara ett april-skämt.

#7 - Anonym

haha jag gick faktiskt på den. Jag vågade inte kommentara om den var fin eller ej, för hade den varit på riktigt så tycker jag att den var så ful haha.



Bra skämt där! mig lurade du iaf.



Det finns nog inget fulare ställe än i svanken på en kille- och ett namn=/ hehe.

#8 - Anonym

haha jag gick faktiskt på den. Jag vågade inte kommentara om den var fin eller ej, för hade den varit på riktigt så tycker jag att den var så ful haha.



Bra skämt där! mig lurade du iaf.



Det finns nog inget fulare ställe än i svanken på en kille- och ett namn=/ hehe.

#9 - Anonym

Jag är svårlurad, men det var en kul grej med tatueringen:-)

Jag är så elak att jag brukar lura mina barn.

Ett år gjorde jag så att jag ringde vårt hem nr från mobilen..(så de hörde att det ringde) sen låtsades jag svara samtidigt som jag slog nr till fröken ur..ropade sen till ena sonen att det var en tjej som ringde och sökte honom....å gav honom luren..å det ju en tjej, men hon bara tjatade om vad klockan var:-) I år blev det inte lika avancerat.

#10 - Matilda

Hej Bambi!

Jag måste bara tipsa dig om en så underbar video! Du kanske redan har sett den, men det är två bebistvillingar som pratar med varandra. Jag blir iaf på bra humör när jag ser den och jag undrar jag om inte bebisar kan förstå varandra rätt bra ändå... :)

Ha en bra helg!

#11 - Tanja

Hahaha, men åååhh så lättlurad jag är! Jag svalde det med hull och hår och tyckte att det verkade SÅ romantiskt (trots att jag tidigare tyckt det är galet att tatuera in sin partners namn...) och frågade till och med min sambo om han skulle kunna tänka sig att göra likadant om vi gifter oss.... rodnar och skäms



Jag vet inte varför jag gick på det så stenhårt, kanske för att jag uppfattar dig som väldigt seriös och jag tänkte inte ens på att det kunde vara ett skämt!!:)

#12 - Hanna

Hihi jag gick på den rakt av!! :) Jag satt och tänkte att din make och du verkar ha ett väldigt fint äktenskap och jag önskar min kille skulle göra en sådan sak för mig..

#13 - Sara

Larvigt.