bambi

Glada barn på foton

Jag fick en fråga från Tess:

Vad härligt glada de är! Är det aldrig nånsin en sur min och "NEJ mamma" när kameran åker fram? :-D Kanske kunde få lite tips, för om vår bebis blir lik far sin så gömmer han sig säkert för kameran så snart som han kan gå :-S


Svar: Jovisst händer det att Zack säger "inte fota mamma!". Men oftast så försöker jag leka lite med dom medans jag har sitter bakom kameran, det blir att jag tittar fram och säger "tittut!" och trycker av samtidigt eller att jag skriker konstiga/roliga saker t.ex. "bajskorv!" eller "har du en blommig näsa??" så skrattar Zack och då skrattar oftast Leah också.

Men ibland så ropar jag och ropar och kan ändå inte få dom att titta åt mitt håll... och då blir det såna här foton (men dom brukar jag ju inte visa på bloggen då... ganska tråkiga):



Och ibland så börjar jag fota Leah (som är så mycket enklare att fota och roa) så brukar Zack kunna bli lite avundsjuk och vilja att jag fotar honom också  ;)

Zack har blivit ganska van vid att jag fotar honom så när han får på sig några nya kläder så poserar han gärna  ;)  Haha... vilka "bloggskadade" barn jag har  ;)

#1 - Beata

Min man tycker att jag spenderar för mkt tid med att fota allt och framförallt barnen, det blir ingen spontanitet i umgänget längre eller kontinuitet, vad ska man säga, detta är den nya generationens barn, sen att det är bra eller dåligt, ja...

#2 - Tess

haha...det kanske kommer bli så med min Connor också då :-) Jag lägger inte upp så mycket bilder på honom i bloggen, men tar verkligen kort på honom nästan varje dag. Man har ju lite andra möjligheter numera med digitalkameror :-)

#3 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag har tänk på samma sak faktiskt. Ville är nämligen ofta sur när jag ska fota honom.



Apropå din fråga tidigare om man vill se bilder på barnen eller bloggaren så föredrar jag nog barnen men en blandning är ju trevlig. Fast lite bilder då å då på bloggaren ör ju förstås inte fel. Dock har jag lite svårt för detta ständiga poserande