bambi

Hejja Lady Dahmer!
Det har varit en massa rabalder dom senaste dagarna kring min fina vän LadyDahmer. Det var nämligen så att hon deltog i en tävling som anordnas av Gillette och MTV där man skulle visa sina bara ben. Men hennes bild togs bort och har bortförklarats en massa. Men det är ganska uppenbart att det handlar om att hennes ben inte var rakade.

Nu har Aftonbladet tagit upp saken och det verkar som om det har blivit en massa ståhej. Men det är bra! Superbra att det uppmärksammas att det är underförstått (så underförstått så att det inte ens behöver stå med i reglerna) att man måste vara renrakad för att kunna "inspirera andra att visa benen".

Reglerna ändrades plötsligt när dom insåg att ett par håriga ben ledde deras tävling och nu heter det att man ska visa upp en sommaroutfit. Men nu har LadyDahmer lagt upp ett nytt bidrag. Rösta gärna på hennes fina sommaroutfit här.
#1 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Jag blir jätteglad över "ståhejet", det är alltid intressant att ifrågasätta normerna, och jag anser att hon i detta fallet är MODIG!



Frågade precis om Oskar skulle ställa upp på bild, med de omtalade "ännu hårigare" benen, alternativt med nagellack, eller kanske fin klänning?

Finns det spec:at att det måste vara en kvinna?

Och om inte, är det ok att ändra i de reglerna också i efterhand?

#2 - jessica

Knäpp fråga, men hur röstar man? Haha.

#3 - Tess

Synd att man måste vara med i Facebook för att få rösta bara... Jag är med, men tänker på att en del kanske inte är det. Är så med en hel del tävlingar också har jag märkt på sistone.

#4 - Killmamman

haha så sjukt bra, jag har röstat :)

#5 - Linda

Hon är tuff, den damen. Röstat!