bambi

I'm addicted to stress that's the way that I get things done



Jag har sån ångest över dom fotoböcker som jag måste ta och göra. Det tar ju sån tid! Jag är bara på sida 17 av 56 på första boken (om vår Thailandsresa) och jag ska göra två till (en om Leahs första år och en om vårt bröllop).

Jag känner stress för att jag vill göra klart dom medans jag minns så mycket som möjligt om resan (men som tur är så bloggade jag ganska mycket under resan och det hjälper ju) och egentligen så skulle jag ha velat ha Leahs fotobok klar till hennes ett-års dag så som jag har haft med Zack. Då har gästerna på kalaset kunnat titta i fotoboken och det har varit väldigt trevligt att kunna titta tillbaka på första året så där. Men nu hinns inte det med eftersom hon fyller ett på måndag!

Stress också över allt som måste hinnas med till kalaset (och så är det ju påsk däremellan!). Måste bestämma vad som ska bakas (har redan bestämt en grej, men det räcker ju inte), det måste städas och födelsedagskläder måste väljas ut (ja, sånt är ju viktigt!). Haha, jag känner hur jag stressar upp mig själv bara av att skriva det här inlägget. Nu ska jag ta och ANDAS lite....
#1 - Sussi

Hejsan



Försök att ta de lugnt. Andas mellan gångerna.



Kram

Sussi

#2 - Emma

Ta det lugnt och njut av påsken och Leah`s 1-årsdag istället för att stressa =)

#3 - Anna

Jag känner igen mig i det där, men blir istället stressad av att jag måste fota och skriva om saker eftersom jag är så rädd att glömma. Men ibland gör det nog inget att man glömmer lite, eller att man inte har allt färdigt direkt, ett foto eller en text räcker rätt långt och bägge behövs inte alltid. Åtminstone inte förrän man känner att man har tid och ork att ordna med det man inte hunnit med. Jag tillbringade ett år i Tyskland, och trots att jag inte har mycket foton från tiden där oroar jag mig inte, för det lustiga är att minnen helt plötsligt kan triggas av något jag ser eller hör och så börjar jag le utan att någon förstår varför. Så jag tror att du inte behöver oroa dig för det där med fotoböckerna just nu, för minnen försvinner inte så lätt som det ibland verkar. Jag hoppas att du kan njuta av både påsken och av Leahs födelsedag, och om du ändå känner att tiden inte räcker till kan du ju alltid föreslå ett knytkalas, eller varför inte en knyt-picnic om vädret tillåter. Efter tiden i Tyskland insåg jag att vi har ett antal fina svenska traditioner som går ut på att fördela arbetet, och knytkalas är ett riktigt toppenexempel! Lycka till med allt, och glad påsk!

#4 - Marita

Fuji har 50% på fotoböcker fram till den 5/5....inte för att stressa dig mer! ; )

#5 - Tess

Ser ut att bli riktigt fint! Förstår det där med att man vill ha klart grejer, men ibland får man göra undantag. För sin egen hälsas och förstånds skull :-)