bambi

Jag är van vid att vara prickig!
Tack för alla krya-på-dig kommentarer! Ni är så söta!  :) Jag härdar ut med prickarna. Men jag är van känns det som. Maken säger också att det ser inte värre ut än när vi var i Thailand. För där var jag en myggmagnet.



Som ni ser på mina ben och fötter här så hade jag en hel del myggbett och det här var nog inte när det var som allra allra värst. Men jag tror nog inte att denna bild blir en av dom som kommer att förstoras. 

Maken har ringt och förvarnat chefen att han kommer nog behöva vara hemma ett tag. Jag har hört skräckhistorier om vuxna som har legat däckade i tre månader men jag kan tänka mig att det är vanligare att man är sjuk någonstans mellan 1-3 veckor.

Maken tar väl hand om mig och barnen. Ikväll gjorde han min favorit maträtt, nachos!



Vilket inte bara uppskattas av mig...



...men så berättade en vän igår om ett försök på råttor. Man hade gett två gravida råttor två olika sorters mat, när deras barn sen blev erbjuden fler olika sorters mat så slog det aldrig fel att dom valde samma sorts mat som mamman hade ätit medans dom var i magen. Så nu är det bevisat att det spelar roll vad man äter när man är gravid och jag åt väldigt mycket på Taco Bar när jag var gravid med Zack!


#1 - worrisome heart, ett liv

Kommer ihåg att min mamma levde på tacos när hon var gravid med en utav mina systrar. Hon åt tacos minst fem dagar i veckan, 11 skal var inget problem att trycka i sig vid en måltid ;-) Och min syster är minst lika tokig i tacos, verkligen gaaaalen i det!



Lite spännande med sådant där tycker jag!

#2 - Rita

Jag har också precis konstaterat att mina flickor äter helst det jag åt när jag var gravid med dem. Under min första graviditet åt jag jättemycket choklad och fikade ofta med kompisar på stan. Min äldsta dotter gillar att fika med mig och älskar allt som har med choklad att göra. Under min andra graviditet åt jag väldigt hälsosamt och var galen i sallader och mandariner. Från det att min yngsta dotter började äta riktig mat har hon gillat alla former av grönsaker. Hon är nu 5 år och öser alltid upp massor med grönsaker på sin tallrik vid varenda måltid. Idag när jag frågade vad hennes favoritmaträtt är, svarade hon: "Äpplen!". Haha, inte många 5-åringar som skulle säga så! :)



Man borde med andra ord tänka sig för vad man äter när man är gravid (då tänker jag förstås på min första graviditet)... :)

#3 - ♥anna♥

Åh kan du inte skriva ut hur ni gör den där nachosen? Ser sååå gott ut!

#4 - Pethra

Yes, har också alltid trott att det spelar en roll vad man äter under graviditeten, för vår dotter gillar stark mat vilket kanske inte är så vanligt för 3-åringar. :)