bambi

Jag kommer att bo i leggings
Jag älskar leggings, så bevämt! Livet är för kort för att klä sig obekvämt och man kan faktiskt klä sig både bekvämt och snyggt. Jag har länge suktat efter ett par baktik-leggings och idag fick jag äntligen tag på ett par! Jag tror att det var sista paret!

Leopard-leggings vet jag inte om det är snyggt. Ena stunden så vill jag jättegärna ha ett par... andra stunder så känner jag mig som en tant som vill ha leopardmönster på benen. Det blev i allafall ett par. Även dom verkar väldigt populära eftersom det bara fanns ett fåtal kvar.

#1 - Nelin

Hrm, jag gillar också leggins men jag skulle nog aldrig ta på mig så pass mönstrade leggins. Men det har nog mycket med min egen tråkighet att göra...

#2 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Leggings är så underbart sköna!

Nästan det jag alltid går i nu till våren.

#3 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Leggings är så underbart sköna!

Nästan det jag alltid går i nu till våren.

#4 - Linda - ndaiL

Snygga!



Jag håller med dig, varför klä sig obekvämt?

Jag har aldrig varit en jeanstjej, och tror aldrig att jag kommer bli det heller. Om jag har på mig jeans för ovanlighetens skull, så åker de av så fort jag kommer hem, och på med ett par mysbyxor eller leggings.

Jag älskar leggings! :)

#5 - Carita

Leggings e ju de pefekta plagget,dock så mkt att man inte känner att man går upp i vikt snabbt,provad mina jeans och får inte på mig dom längre,Leggings fel :( Så akta era alla där ute för dessa sköna leggings,nu får man kämpa sig ner till sin vanliga storlek igen,men ack va sköna dom är...

#6 - Killmamman

man kan aaaldrig få för mycket leopard :)