bambi

Pang, pang...
Usch va jag känner mig tråkig idag. Men ibland måste man få ha såna dagar också.

Några av er har frågat om tvättmaskinstävlingen. Idag har jag hållt på och fixat med 108 bilder av screenshots på era kommentarer. Nu så ska unika ip-adresser räknas... får se hur det går.

Ja, just det... så lyckades jag smälla två (!) av däcken på vår Phil & Ted. Vi skulle pumpa däcken vid den lokala cykelaffären. Jag pumpade dom, men så ville Zack också.... man ska kanske inte alltid låta barnen få som dom vill. Det blev ju dubbel-pumpat och snart sa det *pang* och *pang*. Så vår vagn står nu hos cykelaffären och väntar på att bli lagad.... jippe!

Föresten så tror jag att vi säljer vår Phil & Ted (och även vår gamla Brio Sing) till förmån för denna fina som jag har blivit kär i:


Teutonia Team Cosmo, den enda syskonvagnen där man kan vända på sittdelen också. Och så har den extra stort utrymme för barnen när dom sitter.
#1 - Mia

Jag har en sådan (årsmodell -10) till mina barn (1 år och en på snart 3 år). Jag är supernöjd, lätt och härlig att köra. Två nackdelar bara: suffletten är för låg för min treåring så jag kan inte ha den uppe då han sitter i den (han är ca 95 cm lång) Du kan inte åka med den i hissarna i tunnelbanan, den är för bred (försökte i juni förra året) så jag fick åka rulltrappa.

Jag har länkat till mitt blogginlägg om vad jag tycker om den (just nu ligger min blogg nere, men försök gärna i kväll).

Mvh

Mia

#2 - Nelin

Fin vagn. Vi måste köpa vagn snart och det är verkligen en djungel, hjälp, knappt så jag vet vilken ände jag ska börja i.

Jag håller tummarna för att tvättmaskinen blir er, det hade nästan känts som att jag hade vunnit den själv då... Man blir onekligen lite emotionellt involverad i bloggar :p

#3 - jenny

Jag har en sån till våra tvillingar och ska sälja den och köpa en mindre som inte är så stor och klumpig. Den var super då de var små men nu tycker jag inte att den behövs. Blir som sagt en mindre klumpig så man kan ta sig nånstans och ryms i affärer:-)

#4 - Lena -Chokladmamman

Vi har en sån vagn, begagnad från -08. Vi köpte den för att den har bra utrymme till barnen och båda kan sitta emot mig, är inte alls för att barnen sitter framåtvända. Är sådär nöjd, men det har nog mycket att göra med att jag är så extremt nöjd med vår enkelvagn, en Kronan, att jämförelsen blir orättvis. Ska dock varna dig om två saker, den är väldigt bred vilket kan vara jobbigt i affärer och så, och suffletten är rätt låg. Annars är det en väldigt bra syskonvagn.

#5 - Maria

Vill bara säga att vi har en Basson Duo. Där är båda sittdelarna vändbara oberoende av varandra.

Träffade en väninna med en Teutonia och den är oerhört otymplig i jämförelse. Basson är dessutom relativt billig. Vi köpte den just när vår lilla tjej också ville sitta och jag inte ville ha henne framåt.

#6 - Sara

Teutonia är bästa märket, älskar vår vagn!

#7 - Anna

Vi har en babyjogger city select å den är super. Lika smal som en singel vagn å funkar i hissar å allt!

#8 - Marie S

Gillar teutonia, hade en S3 till vår lilla, mycket nöjd!

#9 - Anna

Lustigt, vi skall också sälja vår P&T som jag hatat från första stund. EUs sämsta syskonvagn, lillasyskonet kan ju inte sitta kvar i vagnen då storebror går ur för då tippar den bakåt!! Hallå, vad är det för ärkenötsingenjör som konstruerat?? Har beställ just en Teutonia Team Cosmo som nu är på väg. Vi har haft Teutonia till storebror, en riktig arbetshäst som rullat måååååånga mil.

#10 - Nanashi

Själv har jag en Teutonia Spirit (enkelvagn). Jag tycker dock att Bugaboos nya syskonvagn Donkey verkar cool. Den är vändbar så du kan ha barnen mot dig och det går lätt att ta bort ett säte och "krympa ihop" den till en enkelvagn när man bara är ute med ett barn. Kolla deras hemsida eller Youtube.

#11 - APAN SATT I GRANEN | Gillar du skor? Då är vi två!

Jag kan varmt rekommendera Urban Jungle. Det är den absolut bästa vagn jag någonsin använt. Jag jämför med Bugaboo, Emmaljunga City Cross och Phil & Ted Vibe.



http://apans.se/urban-jungle-syskonvagn



Du får mer än gärna provköra den.

#12 - Puff

Enda skulle jag nog inte vilja säga - Emmaljungas Twin Nitro går också att vända. Har haft en singelmodell av den vagnen med syskonsits på, och den är som en dröm att köra! Med punkteringsfria hjul, dessutom. Går inte Brios syskonvagn också att vända?

#13 - Milo

Vi har precis den vagn du funderar på att köpa, den är verkligen underbar! Vi hade också en phil&ted innan, men sedan blev Ofelia (yngsta) kring 8 månader och det funkade bara inte att ha henne sittandes där bakom mer, hon ville ju se nånting! Vilken lycka för barnen då dom fick åka tillsammans bredvid varandra, och vagnen är skön att köra! Sen finns det ingen skiljevägg mellan barnen även fast man har bägge sitsarna i liggläge, och det tycker jag har varit positivt då dom kan ligga nära varandra och vila på vagnturen. :) Den är ju vändbar, men vi har nästan alltid kört den så dom ser den som kör, dom vill oftast sitta så!

#14 - Tess

Vad fin den är!

#15 - Jessica

Teutonian är toppen,har haft den ( fast den äldre modellen) och älskade den!

Tog mig fram överallt med alla mina fyra små i vagnen vissa stunder ( 3st satt toppen Hihi)



Kramen underbara du!

#16 - Sarah

Vi har en likadan fast för ett barn. Den är bra på många sätt, men min son är förstor för den (han är 2 år och 3 månader). Han är för lång för suffletten i liggande läge och den känns ganska liten och trång för honom. Zack är väl lite äldre? Så jag ville bara varna dig för det Bambi ;)



Jag är på jakt efter en större barnvagn nu iaf. En sulky tror jag det blir.



Ha en bra dag!