bambi

Prickig korv


Det har kommit mer prickar och dom kliar lite grann, så det ser verkligen ut som vattkoppor. Han har verkat ganska trött men det kan också bero på att han har en lillasyster som väcker alla kl. 4. Jag är lite orolig att Leah också ska få vattkoppor en gång till men det ska ju vara extremt ovanligt att få det två gånger och jag har inte sett några prickar på henne.

Det var mycket passande att vi precis hade fått en bok om att leka doktor och doktorssetet från GeBortEnBok.se eftersom Zack blev ju undersökt av en läkare igår! Så då kunde vi läsa om det och prata om det. Han tyckte nog att det var lite läskigt igår eftersom han flera gånger pekade på mig och sa att jag var hans mamma medans läkaren tittade på hans kropp, men vem skulle inte tycka att det var lite läskigt med en främmande människa som undersöker en och man förstår inte helt varför. Så det var nog lite nyttigt att kunna "leka" det idag och bearbeta lite grann det som hände.


Leah fick agera patient  ;)


#1 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Helt underbart! Lillasyskonets lott i livet......... (av egen erfarenhet, fick vara patienten själv)



Perfekt med sådan bok i såna här lägen, och jag hoppas ni klarar er från fler ovanligheter. Att ETT barn får det två gånger är ju superovanligt. Att två skulle få det.... samtidigt som en av föräldrarna.... hm....

#2 - Anna på Grönkulla

Sötnosar!

#3 - Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Ohh vi vill ha koppor juh! :p

#4 - En pojkmammas vardag ♥

Haha! Men gud sån söt bild på doktor-Zack