bambi

Snackisar
Det som är trevligast med påsken är att alla är lediga och man har möjlighet att träffa släkt och vänner. Man har alltid så mycket att prata om eftersom det känns som om man aldrig hinner träffa någon nu när man har två småbarn. Några samtalsämnen som bearbetades var:

Rebecca Black - Internetfenomenet...ja, eller vad ska man kalla henne? En ung tonåring som vars rika föräldrar har producerat en musikvideo åt henne, som nu är den mest hatade på YouTube. Hon har blivit känd runtom hela världen pga denna video. Vilket i sin tur har lett till att hon behöver vakter dygnet runt pga alla dödshot hon får (jag fattar inte varför någon vill dödshota henne?!? vaddå "jag hatar din video så jag vill döda dig!!"). Men när hon hade blivit tillfrågad vilken den hemskaste kommentaren hon hade fått var så svarade hon: "Hoppas att du får en ätstörning så att du blir snygg!". Ja, den var ju inte snäll!


Justin Bieber - som är den näst mest hatade på YouTube (efter Rebecca Black) fick smaka på internet-makten då ett forum uppmanade alla sina medlemmar att googla frasen "Justin Bieber syphilis". Detta gjorde alla medlemmar och snart blev frasen den mest populära sökfrasen på Google och ryktet startade att lilla Justin hade syfilis.


Sms:a sin beställning på restauranger? - Tydligen så är det ett gäng killar som har blivit rika på att köpa in en massa telefonnummer som dom sedan distributerar till pubar och restauranger. Sedan så får varje bord ett varsitt nummer där folk kan sitta och sms:a sina drinkbeställningar direkt till baren. Väldigt smidigt! Killarna som kom på detta får en viss procent och sitter och håvar in pengar på denna geniala idé. Detta finns tydligen redan i södra sverige (någon läsare som har testat?) och dom håller på och arbetar sig uppåt landet.



P.S. Jag vill bara påminna er om att ni jättegärna rösta på mig till Mammablogg Galan (man kan rösta en gång per dag) i kategorierna "Bästa mammabloggen" och "Bästa vardagsmammabloggen".
#1 - jennifer b

Tycker inte om att påpeka saker, men hon heter ju faktiskt Rebecca Black ;-)

#2 - Apan satt i granen

Jag spanande in hennes video, det kändes ju väldigt harmlös. Varför hakar folk upp sig så ?

#3 - Martina

Förstår inte heller vad som är så illa. Ungdomspop, någon som får uppfylla sin dröm på sätt och vis.... Avundsjuka som vanligt...suck.



Det där med att sms:a beställningar lät som en rolig ide!