bambi

Scream 4
Ja, jag var alltså inbjuden på en förhandvisning av Scream 4. Kissie var där och en massa andra fjortisbloggare. Men jag ville så gärna gå för att   1. jag har varit instängd i lägenheten i över en vecka  2. nostalgi! 

Några som satt brevid mig frågade varandra om dom hade sett dom första Scream-filmerna, vilket dom givetvis inte hade gjort. Men jag har ju växt upp med Scream-filmerna. Jag minns vilken sensation det var när första filmen kom. Det var rykten om att folk hade svimmat under premiären i London och på andra ställen.

Men jag hade inte så höga förhoppningar om Scream 4. Jag förstår att det kan vara svårt att mjölka ur en fjärde film från samma koncept.

Denna gång så hade allt moderaniserats så. Nästan så att dom verkligen skulle visa upp hur mycket dom hängde med, det var prat om twitter, facebook och iphones hela tiden. Mördaren/mödarna skulle förstås streama morden på internet. Dom mördade sina vänner, allt för att bli berömda på internet. För nu för tiden finns ju livet på internet. Och som en av dom sa: "Jag vill inte ha några vänner. Jag vill ha fans!". Kändes lite komiskt att hon sa så när vi satt en stor gäng bloggare där....


Jag skulle nog ge filmen en 2:a av 5 möjliga. Men nog mest av nostaligiska skäl....



Det bjöds på lunch - juice och smörgås


Stockholm bjöd på vackert vårväder idag. Så skönt att få komma ut lite!


P.S. Jag vill bara påminna er om att ni gärna får rösta på mig i Mammablogg Galans omröstning (man får rösta en gång per dag, så rösta! rösta! rösta!)

#1 - eLLeN

Kul att du inte tjatar så mycket om att man ska rösta på dig ... tiggeri på allra högsta nivå

#2 - BAMBI

eLLeN Tiggeri? Herregud.... det var väl lite att ta i? Jag vet inte ens vad det är man vinner. Jag skulle bara bli jätteglad om ni som läser min blogg skulle vilja rösta på mig. Du verkar ändå läsa min blogg som jag lägger ner mycket tid på, så jag tycker inte att det så mycket begärt att be dig gå in och ge mig en röst. Men du behöver inte! Det är ingen som tvingar dig! :)

#3 - Therese, Henry och lillebror Charlie

Be dina läsare rösta på mig istället, det kanske Ellen tycker är mycket bättre... ;) (eller i alla fall jag, så, NU har vi tiggeri på hög nivå, haha)



Scream (1) är helt klart bäst, och det är inte lätt att göra uppföljare, men den var grymt spännande. De andra två (eller kanske tre nu då) kändes lite förutsägbara på något sätt.

#4 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Första Scream-filmen var ju kanonbra och givetvis har ju uppföljarna varit ganska bleka i jämförelse även om jag varit "tvungen" att se dem. Blev därför väldigt förvånad när fyran fick så bra kritik i annars superneggiga Sydsvenskan, så jag fick höga förhoppningar. Men det ska man kanske inte ha alltså...:/