bambi

Skämsserier
Perfekt avslutningen på en underbar dag är helt klart en kopp te, Mad Men och så en bit Death by chocolate. En läsare frågade mig om jag har någon skämsserie som jag tittar på (som jag alltså knappt vågar erkänna att jag följer).

Jag tror inte det... jag kan skämmas lite när jag kollar på 8 avsnitt på raken av en gammal säsong av The Bachelor eller Hell's Kitchen (ja, alltså någon halvbra reality serie) eller när jag sitter och tittar på ett avsnitt av America's Next Top Model, Melrose Place eller ER som jag redan har sett 28 gånger tidigare... men då skäms jag bara lite  ;)  Har ni någon "skämsserie"?

Och föresten, har ni testat att göra denna underbaring ännu?

#1 - Elin

jag ser på 'hem till gården', det är min skämsserie.

#2 - Marita

Den kakan verkar ju underbart god! Men kan man baka den utan nötterna? Gillar inte nötter i kakor...; )

#3 - Emma

Jag såg receptet längre ner. Det är något som jag måste prova! :}

#4 - Linn

hmm.. ja, både antm, bachelorette, mammas pojkar när det gick och hmm.. ja säkert nåt mer.



skäms inte för desperate housewives (älskar galghumor!), scrubs, lyxfällan.



Sen vet jag inte om jag ser nåt mer? Fast det här är sånt som jag antingen ser på dvd-boxar eller via playkanaler.

#5 - Klog

Såå god kaka. Provade den igår då maken arbetskamrat med familj var på besök. Alla utom lillebror åt (7mån). Serverades men en kopp cappuchino och vispad grädde. Har testat flera av dina recept och tyckt om alla jag provat.

Tack

#6 - Therese

Jag gick och köpte Varuhuset när den kom ut, lite pinsamt men mycket nostalgi. Funderar på skilda världar nu oxå:)

#7 - Sussi

Hejsan



Kakan ska jag pröva till påsken att göra.

Som jag följer är Glamour den kan jag bara inte missa. Och på dagen Hem till gården.



Ha en fin Onsdag

Krammiz

Sussi

#8 - Beatrice, mamma till skrutten Robin

Våra bästa år måste nog bli min skämsserie... :)

#9 - Killmamman

min skämsserie är helt klart top model som jag sett alla avsnitt av, för jag VILL inte vara så ytlig att jag gillar den serien, med dåliga kvinnoideal och allt sånt... men så sitter jag där klistrad i alla fall...

#10 - Madde

Jag älskar "Doktorn kan komma"..Tyvärr... Haha! Det är min skäms.serie och jag skulle aldrig erkänna om någon frågade. Tyvärr tror jag inte att den går på tv just nu! :( Snyft!

#11 - arasen

Har ingen skämsserie vad jag vet. Är inte så jättemycket för tv längre. Ville dessutom passa på att tacka för goodiebagen jag fick hem. Jag blev väldigt glad!

#12 - Pethra

Tror de flesta har det faktiskt, mina är "Hem till gården" och "Gossip Girl". Varför jag skäms över den första vet jag egentligen inte, det är en bra såpa helt enkelt, varför jag skäms för den sistnämnda är för att jag är på tok för gammal för att följa den, känns inte som en serie för en 33-åring, men det är så fiiiina kläder och många söta pojkar att titta på. ;)

#13 - Heidi

Skämserie ska väl vara att jag tittar på sjunde himmlen(vet inte för hur många gånger i rad man sett den serien) o sen brukar det även bli hem till gården..Inte kanske en skämserie så men tycker verkligen om typ antikrundan o ett med naturen med hehe =)

#14 - Camilla

Hem till gården är något jag tittar på min lunch och när jag är ledig från jobbet. Har ibland kollat ikapp via tv4play :p



Idag på lunchen så satt min manliga kollega (60+) och erkände att han också kollar på Hem till gården. Även spelar in varje avsnitt!