bambi

Snoppar och Snippor
Här kommer ett litet boktips till alla er som har barn mellan 3-6 år som är nyfikna på detta med snoppar och snippor, en bok som heter just Snoppar och Snippor. Det är en rolig bilderbok som berättar om hur det går till i mammas mage när bebisen ska få en snopp eller en snippa, hur man kissar med en snopp och en snippa och när får flickor bröst och pojkar skägg.

Kostar 99 kronor hos Adlibris.

Här ser ni ett litet utdrag ur boken:

#1 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Snoppar och snippor är intressant redan nu, för den blivande tvååringen ;-) Tänkte först att WOW den ska jag köpa! Bilden är dock för liten för att man ska kunna läsa/se något annat än bilderna, och bilder med förlossning tål jag inte. Får rysningar överallt, så det blir inte en bok jag läser för dottern (eller sonen)



Kan nog berätta hur det går till ändå, utan att behöva få förlossnings-flashbacks :-S

#2 - Anonym

Åh, den här skulle alla förskolor ha!! Just nu har den här perioden bedarrat lite här hemma, men kommer den igång igen, då ska jag köpa den!



Tack för tipset! :)

#3 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Vilken rolig bok =)

#4 - Anonym

Haha kul bok!

#5 - Putte

Så länge inte nån jävla jämnlikhetsmilitantfeministfjant kommer på den urbota korkade idén att istället för "snopp" och "snippa" kalla båda två för "snääp" eller nåt sånt idiotiskt är jag glad. Önskar såna böcker fanns när jag var liten. Som tur är har jag vuxit upp fullständigt normal ändå, fri från kvinnoförakt, våldtäktsfantasier och andra perversiteter.

#6 - Jennifer

Hej!

Vill du vinna EN VALFRI VARA från Nelly / Love Basket? Klicka i så fall in på www.submit.blogg.se. TÄVLINGAR VARJE DAG! :D