bambi

Svar på frågestunden, del 4 - Odd Molly
Vad är det som gör att du tycker så mycket om OM?
Undrar lite ang OM, hur kommer det sig att du föll för dessa kläder? Var det givet från första gång du såg dem att du skulle ha många plagg ur kollektionen?
Mitt allra första köp var denna gråa kjolen. Inköpt på NK, våren 2007. Jag kollade lite grann på några andra Odd Molly-plagg då, men jag hade inga planer på att köpa många plagg. Tyckte att många plagg var för blommiga och för mönstrade. Men sen så blev jag förälskad i kvalitén (som tyvärr har blivit sämre) och detaljerna. Detaljerna gör att varje plagg känns så speciell och välgjord.

Jag har en undran över din inställning till Odd Molly: det är ett klädmärke som jag själv fallit för och ibland funderar över... Kläderna är vackra och jag (som annars inte är något fan av märkeskläder) känner mig faktiskt finare i en OM-klänning än i en Lindex-klänning. Vad anser du om kvalitén och hur ser du på företagets framtid? Vilken väg anser du att de bör ta för att bibehålla sitt unika varumärke utan att det blir för "exploaterat"?
Dom har börjat göra större kollektioner (alltså fler av varje plagg), vilket jag tycker är tråkigt. Jag måste erkänna att jag har börjat tröttna lite på Odd Molly och jag vet att många OM-fans med mig känner likadant. Det känns inte lika speciellt längre när varje plagg finns att köpa överallt och när kavlitén har blivit så mycket sämre. Jag tror att OM måste dra ner på kollektionerna så att man inte ser varje plagg överallt!

Jag undrar, hur mycket är innehållet i din garderob egentligen värt? Måste vara en hel del. Du har ju maaaaaassor av snyggt!!
Ingen aning. Men min garderob består nästan av bara Odd Molly. Jag har ca 85-90 Odd Molly plagg just nu, men jag har tänkt sälja av en hel del.