bambi

Syskonkärlek på motorcykel
Zack var så gullig nu på morgonen då han ville att lillasyster skulle åka med på hans älskade "motorcykel". Jag trodde först att det inte skulle gå så bra, men hon höll i honom hårt (hon höll i honom med båda händerna när dom inte stod stilla och jag gick bakom dom hela tiden) och han körde så försiktigt med henne. Jättesakta över trösklar. Annars så brukar det vara full fart här hemma på den där.


En sak som jag och maken har upptäckt är att Zack har börjat använda ordet "döda". Det är inget vi har pratat med honom om så vi är helt säkra på att det kommer från förskolan. Imorse pratade han också om "fängelsehålan". Det är inte heller något vi har pratat om. Känns lite tråkigt att hans oskuldsfullhet håller på att försvinna lite, men det är inget man kan skydda honom ifrån i all evighet förstås.

#1 - Elin F

Vilka underbara ungar!



Vi har en och jobbar för fullt att försöka tillverka en till. Vill att pojken ska få minst ett syskon.



gillar din blogg skarpt! =D

#2 - idun

Ni kan väl säga till på förskolan att det inte är lämpligt för 3 åringar att prata om att döda och att sitta i fängelsehålan?



Döden är en sak, men att döda är väldigt annorlunda.

#3 - BAMBI

Idun Vi ska på utvecklingssamtal nästa vecka på förskolan och då ska jag definitivt ta upp det!

#4 - Maria.

Vilka otroligt söta barn du har! Jag har tänkt det så många gånger när jag varit inne här och tänkte idag att jag måste skriva det till dig.

Tyvärr så är det ju så att omvärlden smyger ikapp på förskolan genom andra barn och vad de ser på tv hemma osv. Det är nog ganska så svårt att skydda sina barn ifrån även om man vill. Men prata med fsk och få igång en dialog kanske med andra föräldrar.

Kram, Maria.

#5 - Sussi

Hejsan



De var en härlig bild att se.



Tyvärr så kommer såna hemska ord och fula ord när de börjar förskolan & skolan. Och vissa beteende brukar oxå tillkomma. Men det är vad andra barn får lära sig. Och förskolan samt skolan brukar försöka så gott de kan med att prata om att man inte får säg el göra så. Ibland funkar det & ibland inte.



Ha en fin Onsdag

Ha en bra Påsk

Krammiz

Sussi

#6 - anonym

Skönt ändå att det inte kommit förrän nu med tanke på hur länge han ändå varit på förskolan.

Min lille kille har ju hållit på med sånt där skit rätt länge redan..... han har ju en kusin som uppmuntras att vara en riktig tuff kille som ska skjuta, döda, slåss, fängsla, binda osv Synd att man inte kan välja alla sina sällskap.