bambi

Syskonmatchning



Det är så roligt att syskonmatcha barnen. Det är nästan så att man hade önskat att man hade fått tvillingar   ;)

#1 - Maria.

Så söta de är! De är verkligen lika varandra också.

Jag har ju tvillingar - pojke och flicka - men aldrig klätt dem lika. Jag vet inte varför och ibland kan jag ångra att jag inte gjorde det någon gång på någon bild när de var riktigt små. Kanske för att de aldrig var så lika till det yttre, utan mer till viss del ( som syskon är mest) i personlighet.

#2 - Becca

Vad söta de är! :D De ser alltid så glada ut och man blir själv på bra humör av att se bilder på glada barn tycker jag! :)

#3 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Jag har ju barnen tätt, och försöker också matcha ibland (för det mesta) men inte med identiska kläder. Typ liknande färger, fast på olika ställen, Bamse-tema eller liknande.



Men vi har en identisk pyjamas, en liknande modell (en heldräkt, en tvådelad) EN tröja och EN mössa som är likadan.



Men jag tycker att de är jättefina. Och om man inte klär dem "identiskt från topp till tå" dagligen så ser jag inte problemet.



Jag personligen gillar att de inte skär sig med varandra i färger och kläder. Liksom jag inte skulle vilja gå på parmiddag, ha gubben bredvid mig och våra kläder SKRIKER "olika" och skär sig totalt i färgval. Sen får andra göra så om de vill.

#4 - Tess

Vad härligt glada de är! Är det aldrig nånsin en sur min och "NEJ mamma" när kameran åker fram? :-D Kanske kunde få lite tips, för om vår bebis blir lik far sin så gömmer han sig säkert för kameran så snart som han kan gå :-S

#5 - Ina

Jag syskonmatchar så mycket jag någonsin kan och köper i princip alltid likadana kläder till mina barn, jättekul och det gäller att passa på innan de har för mycket åsikter själva... ;-)

Dina gullungar är hur fina som helst!!

Kram Ina