bambi

Trött Bambi



Jag är riktigt trött idag och har haft såååå mycket att göra. Mestadels bara tråkiga saker som att städa och tvätta, men jag har också fixat med fotoböckerna hela dagen för det måste bara bli klart! Så därav den dåliga uppdateringen av bloggen.

Har fått hem ett gäng med produkter från L'oreal och ACO som jag tänkte att jag måste lotta ut i några goodiebags, så snart ska jag dra några nya vinnare!

Vi har gjort supergod vaniljglass här hemma i glassmaskinen. Mitt förslag var att vi skulle testa och göra Dr.Pepper-glass... men det röstades ner  :(  Så det fick bli vaniljglass med nougatsås och det var faktiskt inte så pjåkigt det heller!

 



Så jag vill påminna er om att delta i glassmaskinstävlingen (som avslutas imorgon) och rösta gärna på mig i Mammablogg Galans omröstning!
#1 - Beata

Åh vad otroligt gott glassen ser ut, jag har fått pippi på glass! Hoppas och håller alla tummar på att jag blir den som kammar hem vinsten. Jag kanske inte rimmade fint i mitt tävlingsbidrag men jag är nog den kvinna i Sverige som har mest glasscravings just nu. Ha! Ha!

#2 - Anonym

Måste man ställa någon "fyndig fråga" för att ha chans att vinna en goodiebag eller räcker det att skriva att just jag skulle bli väldigt glad om det var jag som vann?



Kram Sofia

#3 - Maria.

Jättefin tunika du har på dig! ( av vad man kan se i alla fall) Himla smidigt att göra glass hemma och den ser så cremig och god ut. :) Men eftersom jag är med i "Apans viktklubb" så får jag nog klicka vidare nu...;) Kram, Maria.

#4 - Jacks mamma

Glassen ser god ut :) tänkte bara berätta att alla dina inlägg om genus verkligen har påverkat mig och fått mig att tänka annorlunda. Idag tillexempel var vi iväg och skulle köpa en balanscykel till Jack, där fanns gröna och rosa. Hade det inte Britt för dina inlägg hade jag nog inte erbjudit honom att välja men det gjorde jag nu. Gissa om jag hade en lycklig son som stolt cyklade runt på sin ROSA cykel :) tack för en bra blogg!

#5 - Sanna

Glassen ser supergod ut !



Kolla gärna in hos oss !

Bloggen har fått ny design och massa bilder vad som har hänt hemma hos oss idag finns !



Barnen har fått en stor överraskning ! :-)



www.lyckborg.com

#6 - Tindra

Du är sååå lik en barndomsvän som var fr USA... Har du bott i kungsör el Köping??????????